Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Hakim Tamra sedang berkongsi kemas kini tentang status hubungannya dengan anak perempuannya Sidney Barney.

Tamra dan Sidney berpisah selama bertahun-tahun berikutan perceraiannya dengan bekas suaminya Simon Barney , selepas itu Sidney memilih untuk tinggal bersama Simon. Perkara bagaimanapun nampaknya dilihat pada musim panas ini selepas Tamra berkongsi kemas kini positif apabila dia menyiarkan foto dirinya semasa tamat pengajian sekolah menengah Sidney. Dan kemudian beberapa minggu kemudian, Sidneymeletup Tamradengan siaran Facebook yang kini dipadamkan, menuduhnya sebagai ibu yang 'lalai' dan 'toksik' yang enggan menghormati hasratnya untuk tidak bercakap tentangnya di mata umum.

Cepat ke hari ini dan Tamra, 50, mendedahkan jika mereka telah membuat sebarang langkah dalam hubungan ibu dan anak perempuan.

'[Tidak ada] banyak pergerakan antara kami berdua,' Tamra mengakui DAN . “Tetapi saya sangat berharap, kerana saya rasa jika dia dibuang dari [rumah] – dia [di kolej] di luar negeri — dia berada di Pantai Timur, jadi hakikatnya dia hidup sendiri dan berfikir sendiri. , saya fikir ia akan menjadi sangat baik untuknya. Saya betul-betul buat.”

Apabila ditanya bagaimana perasaannya tentang yang kini terkenal siaran Facebook oleh Sidney, Tamra mendedahkan bahawa walaupun ia menyakitkan, dia masih menyayangi anak perempuannya.'Dia seorang gadis yang baik,' kata Tamra. 'Saya fikir kita banyak persamaan ... Saya tahu ia akan menjadi sangat baik.'

Tamra juga terus menyalahkan masalahnya dengan Sidney mengenai pengasingan ibu bapa oleh bekasnya Simon, kerana dia menyatakan bahawa dia mempunyai hubungan yang baik dengan dua anak kecilnya yang tinggal bersamanya dan suaminya Eddie Hakim .

'Apabila anak-anak anda berhenti bercakap dengan anda, anda berasa seperti ibu bapa yang mengerikan,' dia menyambung. “Dan bukan itu yang berlaku. Mangsa sebenar adalah kanak-kanak kerana mereka ditarik. Mereka telah ditarik. Mereka tidak tahu apa yang perlu dilakukan.”

Beralih ke episod RHOC malam ini seperti yang akan ditunjukkan Vicki Gunvalson memohon maaf kepada Shannon Beador !

Permintaan maaf ini dibuat selepas dua bekas rakan itu bertengkar apabila Vicki mula menuduh suami Shannon David menderanya secara fizikal.

Semasa pertemuan semula yang lalu, Vicki mendakwa bahawa dia mempunyai mesej teks dari suatu malam ketika Shannon dan David bergaduh di mana salah seorang daripada mereka mengunci diri di dalam bilik. Vicki mendakwa teks dan gambar terbukti penyalahgunaan — sesuatu yang Shannon dan David selalu nafikan.

Pada episod malam ini semasa hari terakhir mereka di Iceland, Vicki akhirnya meminta maaf kepada Shannon selepas ditolak oleh Tamra.

'Shannon, saya menikmati malam ini,' kata Vicki. “Dan yang pertama, yang paling penting, saya nak minta maaf dengan awak. Saya salah tafsir panggilan telefon itu malam itu, dan saya hanya mahu, secara literal, memberitahu anda saya minta maaf kerana memberitahu Kelly [Dodd] secara peribadi. Saya tersilap tafsir panggilan telefon dan saya cuma minta maaf. Saya mahu menikmati hidup dan berdamai.”

'Saya menghargainya,' balas Shannon. 'Saya hanya tidak mahu bercakap mengenainya.' Kemudian dalam temu bual pengakuannya, Shannon merujuk kepada permohonan maaf Vicki sebagai 'sekumpulan bulls**t,' sambil menambah bahawa dia tidak menunjukkan penyesalan yang sebenar.

Anda boleh menonton klip pratonton itu di bawah. Episod baharu RHOC disiarkan di Bravo pada 9/8c.

BERITAHU KAMI – FIKIR TERKINI DENGAN TAMRA & SHANNON?