Kredit: Charles Sykes/Bravo

Selepas laporan ketegangan besar dengan Heather Dubrow , Hakim Tamra mendedahkan di mana mereka berdiri. Bintang-bintang, yang merupakan sekutu rapat pada musim-musim awal Suri Rumah Sebenar Orange County , seolah-olah kehilangan persahabatan mereka apabila Heather membuat kenyataan mencadangkan Tamra tidak sesuai untuk persembahan itu lagi

Apabila Tamra kembali akhirnya diumumkan , adalah spekulasi pelakon itu bergegar dalam but mereka, dan ada yang dilaporkan menari di atas kubur Tamra semasa dia menembak pada 2020.

Bila DAN bertanya apa yang dia boleh ambil dari musim 17 kembali, Tamra hanya berseru, “Kudus!”

Dia kemudian menjelaskan, 'Anda tahu, selepas dua tahun duduk di bangku simpanan, berhenti seketika, dipecat, saya kembali dengan banyak tenaga.'

Tamra menambah, 'Saya mempunyai banyak kebencian dan kemarahan yang terbina... dan ia mungkin menunjukkan. Saya mempunyai beberapa perkara untuk keluar dari dada saya, ya, dan tiada siapa yang terlarang.'Apabila hos mempersoalkan sama ada dia berada dalam senarai ‘nakal’ atau ‘bagus’, bintang itu menjawab, “Bergantung kepada siapa anda bercakap. Saya rasa saya mungkin berada dalam senarai nakal.”

Tamra juga disoal tentang kedudukannya dengan Heather selepas khabar angin tentang perselisihan mereka.

“Um… kami tidak tahan,” kata Tamra dengan senyuman sinis. “Tidak bersama. Nah, maksud saya, itu sahaja yang boleh saya katakan.'

Lelaki berusia 55 tahun itu berkongsi, 'Kami ada beberapa perkara yang perlu diperbaiki,' dan dia mengusik bahawa peminat akan melihat masalah mereka selesai pada musim ini.

Dia menyatakan, 'Saya fikir ia mungkin salah satu musim terbaik dalam beberapa tahun.'

Berucap pada tahun baharu, Tamra berkongsi, “Saya akan tinggalkan pada tahun 2022 fakta bahawa saya telah dipecat. 2022 semakin maju.”

Dia juga mengakui bahawa 'tidak semua' ahli pelakonnya merinduinya ketika dia tiada. “Saya akan kembali hanya... Tamra baharu. Sifar s**t tahun ini. Sifar s**t.”

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka disiarkan pada awal 2023 di Bravo.