Hakim Tamra dan Kelly Dodd bertelagah di Instagram selepas Tamra bersetuju bahawa Kelly harus dipecat daripada peranannya pada Suri Rumah Sebenar Orange County .

Selepas seorang peminat berkata ia adalah idea yang mengerikan untuk Bravo TV diturunkan Vicki Gunvalson daripada peranannya sepenuh masa dan mencadangkan Kelly harus dibuang dari siri ini kerana 'membosankan' dan 'bermusuhan,' Tamra mengambil berat.

'Pergerakan buruk menurunkan [Vicki Gunvalson] tidak berpuas hati dengan keputusan itu,' peminat menulis . “Sudah tidak begitu teruja dengan musim ini sekarang. Hanya kerana seseorang mengatur kehidupan mereka dan tidak mempunyai drama besar bukan sebab untuk menurunkan penampilan mereka. Kelly perlu dipecat, membosankan dan [terlalu] bermusuhan untuk bersabar.”

“Saya setuju 100%,” jawab Tamra.

https://www.instagram.com/p/BzgLLvhjWNQ/Selepas melihat apa yang ditulisnya, Kelly dengan pantas membalasnya dengan mencadangkan Tamra 'cemburu' bahawa dia adalah 'pusat' musim akan datang. Dia juga menuduh Tamra tidak mempunyai jalan cerita.

“Saya ada kisah peribadi!! Adakah Tamra??” tanya Kelly. “Dia bersetuju bahawa saya perlu dipecat kerana saya adalah pusat sepanjang musim ini!! #Cemburu.”

“Tamra mahu saya dipecat .. Saya tahu semua orang memberitahu saya.. Saya ada kisah peribadi .. Adakah Tamra ? Saya gembira saya mempunyai [Minuman Positif] sebagai kerjaya saya .. dan bukan persembahan .. Tamra yang malang, saya harap dia boleh gembira!” Kelly menambah.

https://www.instagram.com/p/BzgqfhfjojH/

Mengikuti siaran Kelly, Tamra menjelaskan bahawa dia mempunyai jalan ceritanya sendiri, termasuk perkahwinannya dan dia kerjaya .

“Tamra yang miskin memiliki dua [perniagaan] dan bahagia berkahwin. Saya okay,” dia memberi jaminan kepada peminat di bawah Instagram jawatan.

Sebagai tindak balas, Kelly menambah, 'Saya doakan yang terbaik untuk Tamra!!'

Hakim RHOC Tamra membalas dakwaan Kelly Dodd yang tidak mempunyai jalan cerita

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 tayangan perdana 6 Ogos jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Instarimages, Judy Eddy/WENN.com