The Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Vicki Gunvalson mendedahkan dari mana dia mendapat maklumat tentang castmate Kelly Dodd 's didakwa menggunakan kokain.

Berikutan pelancaran treler perjumpaan RHOC musim 13 yang akan datang, di mana Vicki mencadangkan Kelly adalah pengguna dadah , bintang realiti yang sudah lama melayari Twitter, di mana dia mendedahkan dia mula-mula mendengar khabar angin daripada 'kawan yang sangat baik' Kelly dan mempertahankan dirinya terhadap dakwaan penggunaan dadahnya sendiri.

Selepas pengguna Twitter mengesyaki itu bekas suami Kelly, Michael Dodd , yang memulakan khabar angin jahat itu, Vicki berkata ia bukan Michael, tetapi orang lain yang rapat dengan pelakonnya.

“Tidak!! Saya dan Shannon mendengarnya daripada rakan baiknya,” Vicki dijelaskan di Twitter.

Vicki Gunvalson mendedahkan di mana dia mendengar tuntutan dadah tentang KellySelepas pelakon Vicki, Hakim Tamra , berkongsi pautan ke artikel mengenai tuntutan penggunaan kokain Vicki terhadap Kelly, seorang peminat berkata mereka tidak terkejut. Malah, peminat itu berkata dia akan terkejut jika Kelly tidak menggunakan kokain dan mengesyaki Vicki mempunyai beberapa doktor yang menetapkan Xanaxnya.

“Tidak!! Tidak benar,” jawab Vicki.

Vicki menafikan penyalahgunaan dadah

Vicki kemudiannya menghadapi dakwaan sebagai pembohong selepas seorang peminat berkata bahawa walaupun dia menuduh orang lain 'segala-galanya,' dia berbohong tentang bekas teman lelakinya , Brooks Ayers , menghidap kanser.

'Tidak betul!! Adakah anda tidak melihat wawancaraNYA?? Dia tipu saya!” dia membalas tembakan.

SebagaiSuri Rumah Sebenar Orange Countypeminat mungkin pernah mendengar, Kelly mengumumkan dia akan berhenti rancangan jika Vicki kembali awal minggu ini kerana pembohongan dadahnya.

“Saya tidak boleh berundur jika penipu itu hanya boleh berkata seadanya tanpa akibat. Wang itu tidak bernilai untuk saya!” Kelly menjelaskan. “Anak perempuan saya lebih bermakna bagi saya daripada persembahan ini dan dia cuba merosakkan reputasi saya.. hanya di luar prinsip saya tidak akan kembali! Mereka boleh memilih OG yang saya keluar!!”

Tidak lama kemudian, Kelly mengumumkan dia tidak akan kembali ke RHOC musim depan.

“Saya tidak memberi mereka kata dua, cuma saya tidak akan hadir tahun depan. Saya tidak boleh bekerja dengan wanita ini jadi selagi mereka ada, saya tidak boleh meneruskan persembahan itu.”

Dan apabila peminat lain bertanya kepadanya sama ada dia benar-benar meninggalkan rancangan itu, Kelly menjawab, 'Ya!'

Kelly Dodd berhenti daripada RHOC

Bahagian satu daripadaSuri Rumah Sebenar Orange Countyreunion khas bersiaran malam Ahad jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Tony DiMaio/startraksphoto.com, Judy Eddy/WENN.com