Dalam berita yang mengejutkan hari ini, Vicki Gunvalson sedang menutup hos Bravo Andy Cohen atas beberapa dakwaan yang dia buat tentang dia.

Ini semua berkaitan dengan Suri Rumah Sebenar Orange County pertemuan semula dan dakwaan bahawa Vicki ketakutan kesihatan di Iceland disebabkan oleh pengambilan pil preskripsi yang ditawarkan oleh BFF kepadanya Kelly Dodd .

Ini membawa kepada Andy tweet yang menuduh Vicki menggunakan koktel dadah semasa perjalanan pelakon itu. Andy tweeted , “Vicki pada adderol dan xanax DAN NyQuil di Iceland!!?!??!?!?! SEKARANG kita tahu!??!?!? #RHOC”.

Vicki nampaknya tidak terlalu mengambil berat tentang hal itu tweeted kembali kepadanya: “Tidak benar @Andy .” Tangkapan skrin pertukaran itu ada di bawah -

tweet vickyTiada perkataan mengapa Vicki mengambil masa hampir dua minggu untuk membalas tweet Andy. Tweet Vicki juga membingungkan kerana dia kelihatan ketawa bersama Andy apabila dia bergurau tentang dia berada di Iceland semasa perjumpaan semula , dan tidak menafikan dakwaan bahawa dia mengambil pil itu.

Vicki juga menafikan minum semasa dalam perjalanan selepas seorang peminat menulis tweet bahawa wanita RHOC mengambil terlalu banyak alkohol. Dia menjawab peminat dengan berkata, 'Saya tidak minum sama sekali.'

Ini berlaku beberapa minggu selepas Kelly didedahkan dalam temu bual podcast bahawa dia memberi Vicki 'Adderall dan Xanax' di Iceland dan mendakwa dadah itu yang menyebabkan Vicki menjadi dikejarkan ke hospital di tengah-tengah ketakutan bahawa dia mengalami serangan jantung.

Bagi Andy, dia masih belum menjawab tweet Vicki.

Kredit Gambar: Bravo

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA MENGENAI TWEETS VICKI DAN ANDY?