Vicki Gunvalson menyasarkan Kelly Dodd semasa penampilannya pada malam Selasa Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Selepas Kelly dilihat menghentam lawan main mereka, Gina Kirschenheiter , di kepala semasa episod terbaru daripada Suri Rumah Sebenar Orange County dan memanggilnya tidak berjaya, Vicki menyasarkan kekurangan pencapaian hidup Kelly. Kemudian, Kelly melawan dengan menyelar Vicki kerana tidak berpendidikan Andy Cohen rancangan bual bicara lewat malam.

“Bagaimana Kelly boleh mengatakan dia ‘berjaya?’ Dia tidak mempunyai pekerjaan, tidak memiliki rumah, bukan orang yang berkerjaya dan tinggal di sebuah pangsapuri bernilai $4500 900 kaki persegi yang akan dikutuk?? Satu-satunya pencapaiannya ialah melepaskan lelaki! Dia tidak berjaya,” Vicki tweeted kepada Andy semasaWWHLepisod.

RHOC Vicki Gunvalson Dakwa Kelly Dodd Tidak Dicapai

'Resit, Vicki... kerana kami tidak percaya anda,' jawab seorang.“Resit untuk apa? Itu yang dia beritahu saya,” jelas Vicki dalam tweet kedua.

Selepas mendapat berita tentang siaran Vicki, Andy membacakannya kepada Kelly semasa Tonton What Happs Live: After Show dan menyebut dakwaan Vicki tentang apartmennya dikutuk.

“Nah, memang… tapi okeylah. Ia benar-benar,” Kelly mengakui.

Kelly kemudian menyasarkan kecerdasan Vicki dengan mengingatkan Andy dan penontonnya, pada beberapa kesempatan, bahawa Vicki tidak mempunyai pendidikan kolej.

'Saya berpendidikan kolej, dia tidak. Dia tidak lulus. Dia tidak berpendidikan kolej. Dia bodoh**,” kata Kelly. 'Dia tidak berpendidikan kolej. Saya adalah. Saya memiliki 10 rumah. Saya mempunyai banyak wang di bank. Saya sudi. Saya mampu membayar apa sahaja yang saya mahu.”

“[Vicki] tinggal di dalam kayu! Seperti dia seorang yang bodoh,” tambah Kelly.

Ini bukan kali pertama Vicki dan Kelly bertelagah mengenai kewangan mereka. SebagaiRHOCpeminat mungkin masih ingat, Kelly berkongsi siaran di akaun Twitternya bulan lalu yang dia menunjukkan bahawa Vicki tidak mempunyai 'jet, bot, kapal terbang, rumah dan kakitangan' dan 'tidak begitu berjaya.' Sementara itu, Vicki membidik Kelly dengan berkata kerjanya hanya mencari orang kaya yang mahukan 'hiasan lengan.'

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 disiarkan pada hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com