Dalam berita rawak hari ini, Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Vicki Gunvalson sedang menyatakan sudah tiba masanya untuk rakan pelakonnya Meghan King Edmonds untuk meninggalkan persembahan mereka dan kembali ke St. Luis! Ya dia benar-benar pergi ke sana.

Dalam temu bual baharu, Vicki, 55, mendedahkan dia 'tiada keinginan' untuk berjumpa atau bercakap dengan Meghan, dan mempersoalkan mengapa dia berada di RHOC untuk bermula.

'Tiada keinginan, benar-benar tiada keinginan untuk melihatnya. Dia tinggal di St. Louis, saya pun tidak tahu apa yang dia lakukan dalam rancangan kami,” kata Vick kepada Kami Mingguan dalam temu bual dari Selasa, 12 Disember.

'Dia tinggal di St. Louis, dia hamil, dia mempunyai suaminya, mereka akan mempunyai enam anak, dia tidak berkawan dengan sesiapa pun. Saya tidak tahu apa kaitan dengan dia. Dia berkawan secara sosial dengan orang, tetapi kami tidak semua melepak bersama-sama, 'sambung Vicki.

Vicki tidak berakhir di situ kerana dia kemudian menambah bahawa dia fikir sudah tiba masanya untuk Meghan keluar dari rancangan itu! Whoa.'Saya fikir sudah tiba masanya untuk dia menukar bab itu kepada sesuatu yang lain dan mungkin bukan persembahan kami, kita akan lihat,' tambahnya.

Seseorang mesti tertanya-tanya apa yang berlaku di sebalik tabir, dan dari mana ini datang? Memandangkan wanita kelihatan bergaul semasa musim. Komen Vicki datang dua minggu selepas Meghan mendedahkan dia mengandung dengan anak kedua dengan suami Jim Edmonds . Jim mempunyai empat orang anak daripada perkahwinannya sebelum ini.

Bagi Meghan, dia bertindak balas beberapa saat selepas wawancara Vicki diterbitkan dengan sub tweet. Dia menyiarkan meme yang berkata - 'Jangan risau tentang apa yang saya lakukan. Risau sebab awak risau dengan apa yang saya buat.”

Anda juga perlu tertanya-tanya sama ada ini adalah percubaan Vicki untuk memecat Meghan daripada rancangan itu. A laporan dari minggu lepas mendedahkan Bravo merancang untuk membawa balik Meghan sementara Lydia McLaughlin dan Peggy Sulahian dilaporkan telah dipecat.

Dalam wawancara ini, Vicki memuji persahabatannya dengan Lydia dan Peggy. 'Ia bagus, mereka kawan yang mudah,' kata Vicki. 'Saya tidak perlu risau tentang tikam belakang atau konflik dan mereka adalah orang yang baik.'

Apabila ia datang kepadanya pendamaian dengan castmates Shannon Beador dan Hakim Tamra, Vicki mempunyai kata-kata yang lebih baik kerana dia mendedahkan mereka berada di tempat yang lebih baik hari ini.

'Ia sangat bagus untuk bersolek, ia sangat bagus,' katanya mengenai perdamaian semula. “Ia adalah hari cuti dan ia membuatkan kami sibuk dan kami tidak akan sama seperti sebelum ini, tetapi kami pasti berada di tempat yang lebih baik, tempat yang hebat. Saya tidak mahu ke belakang lagi. Mereka menyakiti saya, saya menyakiti mereka dan tiada siapa yang mendapat manfaat. Kita hanya perlu meneruskan sekarang.”

Kredit Gambar: Bravo

BERITAHU KAMI – APA PEMIKIRAN ANDA TERHADAP KOMEN VICKI? ADAKAH ANDA MAHU LIHAT MEGHAN DI TAYANGAN?