Kredit: Eugene Gologursky/Bravo, Instagram/Lesley Beador

Shannon Beador tidak terkejut dengan David Beador 's berterusan drama dengan isteri Lesley Beador .

Semasa menghadiri BravoCon pada hujung minggu, yang Suri Rumah Sebenar Orange County ahli pelakon ditimbang pada ke sana ke mari antara pasangan dan berkongsi apa tiga anak perempuannya , Sophie, 21, dan kembar Stella dan Adeline, 18, berfikir semasa Lesley mengambil halaman Instagramnya dengan tayangan slaid gambar keluarga yang mengejutkan.

'Saya tidak akan mengatakan saya terkejut,' Shannon memberitahu ORANG pada 16 Oktober. “Tetapi saya rasa mereka mungkin tidak akan bercerai sekarang … Saya rasa mereka sudah kembali bersama. Dia baru sahaja menyiarkan video mereka keluar untuk makan malam, dan dia perlahan-lahan menggulung lengannya untuk menunjukkan cincin perkahwinan.'

'Siapa yang menjalani kehidupan mereka di media sosial?' tanya Shannon.

Shannon dan David berpisah pada 2017 selepas itu 17 tahun perkahwinan dan tiga orang anak. Tiga tahun kemudian, pada Oktober 2020, David berkahwin dengan Lesley . Tetapi pada pertengahan September, selepas mengalu-alukan anak perempuan Anna pada awal 2021, David memfailkan perceraian — hanya kepada menarik balik pemfailan hari kemudian.“Suami saya memfailkan permohonan untuk dipecat beberapa hari lalu. Sekarang kembali ke pengaturcaraan biasa anda, 'kata Lesley di Instagram pada masa itu.

Adapun pendapat anak-anak mereka tentang drama penceraian , Shannon berkata, 'Mereka tidak benar-benar membincangkannya dengan saya. Tetapi saya tidak tahu bahawa mereka juga terkejut.'

Shannon kemudian mengesahkan bahawa dia dan David tidak bercakap, menyatakan bahawa kembar mereka tinggal bersamanya sepenuh masa, dan dia berkata dia mahu 'berkahwin lagi.'

'Anak-anak saya masih di rumah, jadi kami tidak akan membuat sebarang keputusan tentang masa depan kami sehingga gadis-gadis itu pergi ke kolej,' dia berkongsi tentang dirinya dan teman lelakinya. John Janssen .

Juga, pada hari Ahad, Lesley membawanya kepadanya Instagram halaman, di mana dia nampaknya mengesahkan dia dan David rancangan untuk bercerai sekali lagi berada di luar meja.

RHOC Lesley Beador Pakai Cincin Kahwin Di Tengah Drama Perceraian David

Dalam tayangan slaid Lesley terdapat beberapa foto, termasuk gambar keluarga dengan dia dan David dan salah seorang daripada David sendiri.

RHOC David dan Lesley Beador Bersama Anak Perempuan di Montana

RHOC David Beador Bertemu Semula Dengan Isteri Lesley di Montana

Suri Rumah Sebenar Orange County musim 17 dijangka mula disiarkan di Bravo pada awal 2023.