The Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Gina Kirschenheiter telah memfailkan perintah sekatan terhadap suaminya yang berpisah Matt Kirschenheiter berikutan penahanannya atas dakwaan keganasan rumah tangga.

Hanya beberapa minggu selepas laporan keluar mengatakan pasangan itu telah berdamai , laporan baharu mendedahkan Matt, yang tidak pernah muncul dalam siri Bravo, telah ditangkap atas tuduhan berkaitan keganasan rumah tangga pada 22 Jun.

mengikut Letupan , Matt telah ditempah ke penjara Orange County dan dibebaskan keesokan harinya pada 23 Jun. Rekod penjara menunjukkan bahawa jaminannya ditetapkan pada $0.

Sumber penguatkuasa undang-undang memberitahu laman web itu bahawa Matt, yang disenaraikan pada berat 5'10 dan 185 lbs, masih belum didakwa secara rasmi dengan jenayah. Juga, sifat tuduhan keganasan rumah tangga pada masa ini tidak diketahui.

Berikutan penahanannya, Gina pergi ke mahkamah untuk mendapatkan perintah perlindungan terhadapnya serta meminta pendengaran untuk membincangkan dakwaan keganasan rumah tangga di tengah-tengah mereka. perceraian yang berterusan .

Rekod mahkamah menunjukkan bahawa Gina difailkan bagi perintah sekatan semalam, pada hari Isnin, 24 Jun, di Mahkamah Tinggi Orange County. Dia menamakan Matt sebagai responden.

Perbicaraan kecemasan dilaporkan diadakan pada hari yang sama.

Hanya awal bulan ini, Gina kuat membayangkan bahawa dia telah berdamai dengan Matt apabila dia berkongsi catatan hari jadi yang manis kepadanya di Instagram dengan foto perkahwinan mereka. Dia merujuknya sebagai 'orangnya.'

https://www.instagram.com/p/BylmEJtn7BT/'https://realityblurb.com/2018/09/29/rhocs-gina-kirschenheiter-slams-vicki-gunvalson-for-sounding-like-an-idiot -bertegas-dia-tidak-menyembunyikan-apa-apa-tentang-cerai-nya/' target='_blank'>keliru rakan pelakonnya kerana dia mendedahkan mereka bergaul dengan baik dan akan sesekali sambung berikutan perpecahan mereka.

Bagaimanapun, semasa perjumpaan RHOC, dia berkongsi lebih banyak lagi butiran tentang perpecahan mereka , menyatakan bahawa dia hanya berasa tidak disayangi oleh suaminya.

'Apabila kami berpindah dari Long Island, hubungan kami tidak mencukupi. Ia adalah yang kecil, yang besar, semuanya,” jelasnya. “Dia bukan orang yang memuji anda dan membina anda serta membuatkan anda berasa hebat. Saya tidak pernah keluar dari bilik dan meminta dia berkata, 'Ya Tuhan, awak kelihatan sangat cantik.' Saya tidak pernah sekalipun Matt memandang mata saya dan memberitahu saya dengan cara yang tulen, 'Saya sayang awak ,' dan saya rasa perkara itu penting.”

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 dijangka ditayangkan di Bravo TV pada Ogos .

Kredit Foto: Startraksphotos, Instagram