Gina Kirschenheiter dijatuhkan hukuman selepas merayu bersalah atas pertuduhan DUI pada hari Selasa.

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sebenar Orange County ahli pelakon mengaku bersalah atas satu pertuduhan salah laku memandu di bawah pengaruh alkohol dan satu pertuduhan salah laku memandu dengan tahap alkohol dalam darah 0.08% atau lebih dan dapat mengelak daripada menghabiskan masa di penjara.

Radar Dalam Talian berkongsi berita itu dengan pembaca selepas pendengaran Selasa di Orange County. Mereka mendedahkan ibu kepada tiga anak itu dihukum tiga tahun percubaan tidak rasmi sebagai sebahagian daripada hukuman atas jenayahnya. Dia juga perlu mendaftar dalam program pesalah alkohol selama enam bulan dan menyelesaikan 20 jam perkhidmatan masyarakat.

Walaupun Gina tidak akan diawasi oleh pegawai percubaan, dia perlu membayar sejumlah denda kepada mahkamah.

Gina telah ditahan pada 31 Januari selepas apa yang disifatkannya sebagai 'keluar malam ibu'.Perbicaraan mahkamahnya dibuat hanya beberapa minggu selepas dia menuduh suaminya yang terasing, Matt Kirschenheiter , keganasan rumah tangga. Gina adalah diberi sekatan sementara pesanan untuk dirinya dan anak-anaknya selepas Matt dikatakan ganas menyerangnya selepas keluar malam bersama rakan-rakan di rumah Orange County mereka.

“Dia membaling saya ke atas sofa dan melemparkan beberapa perabot. Saya takut dan cuba bangun, tetapi dia membaling saya ke atas sofa sekali lagi. Dia sangat marah; dia berpeluh banyak dari hujung rambut hingga hujung kaki. Saya sangat ketakutan,' kata Gina kepada polis, sambil menambah bahawa Matt memberitahunya dia 'akan membunuh raja' dia.

Walaupun Matt belum lagi didakwa secara rasmi melakukan jenayah, dia tidak dibenarkan berada di mana-mana berhampiran Gina dan tiga anak mereka, Nicholas, 7, Sienna, 5, dan Luca, 4. Gina akan mengekalkan hak penjagaan sah dan fizikal ke atas kanak-kanak itu sehingga pendengaran mereka pada 17 Julai.

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 tayangan perdana 6 Ogos jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Startraksphoto