Kelly Dodd daripada Suri Rumah Sebenar Orange County sedang membuka cerita tentang perpisahannya baru-baru ini Dr Brian Reagan kerana dia juga mendedahkan sebab mereka berpisah dalam temu bual.

Khabar angin perpecahan mula-mula bermula selepas Kelly, 43, berkongsi siaran Instagram samar dengan petikan yang berbunyi, “Jika anda mencintai seseorang, bebaskan dia. Jika mereka kembali, ini bermakna tiada orang lain yang menyukai mereka. Bebaskan mereka sekali lagi.” Siaran itu mempunyai peminat yang mempersoalkan sama ada dia hubungan dengan Brian berada di atas batu, dan Kelly sendiri mengesahkan perpisahan pasangan itu tidak lama kemudian.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kelly Leventhal (@kellyddodd)

Dalam temu bual dengan Radar Dalam Talian ,Kelly menjelaskan apa yang membawa kepada perpisahan daripada pakar bedah plastiknya enam bulan selepas mereka mula berkencan .“Saya sayang Brian dan saya rindukan dia. Saya suka mempunyai pasangan seperti dia. Dia sangat penyayang, tetapi jaraknya sukar dan ia tidak berjaya,” kongsinya.

Brian tinggal dan bekerja di San Diego, menyukarkan pasangan itu untuk berjumpa antara satu sama lain. Itu mungkin bukan satu-satunya sebab pasangan itu berpisah.

Kelly juga mendakwa bahawa Brian tidak dapat mengendalikan drama yang datang bersama-sama dengan dia berada di RHOC. 'Sangat sukar untuk berada di acara itu dan berkencan dengan seorang profesional,' katanya. “Saya perlu bersama seorang lelaki yang setia dan membelakangi saya! Brian juga berasa malu tentang perkara palsu yang ditulis tentang saya.

Malangnya, khabar angin palsu datang dengan wilayah itu, dan Kelly mempunyai bahagian drama yang saksama dalam rancangan itu. Musim lepas, dia tertuduh menyalahgunakan kokain oleh Vicki Gunvalson. Musim ini, bekas kawannya, Hakim Tamra , mengulangi khabar angin tentang Kelly yang didakwa mencampak ibunya ke bawah tangga, membawa kepada pertarungan epik antara keduanya. Kelly telah menafikan kedua-dua dakwaan itu. Namun, ia bukanlah satu perjalanan yang mudah untuk bintang RHOC itu, tetapi mudah-mudahan, perkara-perkara akan dicari tidak lama lagi.

The musim baru daripadaSuri Rumah Sebenar Orange Countytayangan perdana pada 6 Ogos.

Kredit Foto: Instagram