Shannon Beador baru sahaja mendapat kemenangan undang-undang yang besar.

Berbulan-bulan selepas itu Jim Bellino , bekas suami bekas Suri Rumah Sebenar Orange County ahli pelakon Alexis Bellino , memfailkan saman $1 juta terhadap Shannon dan pelakon bersamanya, Hakim Tamra , ibu kepada tiga anak itu telah disingkirkan daripada kes itu.

Pada 10 Januari, Letupan mengesahkan seorang hakim di Orange County membenarkan permintaan Shannon supaya semua pertuduhan terhadapnya ditolak.

Menurut laporan itu, hakim berkata demikian kerana Jim gagal berkongsi bukti kukuh bahawa Shannon memfitnahnya , 'aduan telah dibuat secara keseluruhan terhadap Cik Beador' dan bahawa 'kerani akan membuat penghakiman untuk Cik Beador.' Hakim juga mengarahkan Jim membayar bil peguam Shannon.

Bagi Tamra, hakim tidak mengeluarkannya daripada kes itu dan saman Jim terhadapnya akan diteruskan.Jim memfailkan samannya $1 juta terhadap bekasnyaSuri Rumah Sebenar Orange Countymusim panas lalu selepas wanita bercakap tentang perniagaannya dan didakwa akan berada dalam penjara semasa penampilan di pelawak Heather McDonald podcast itu,Juicy Scoop. Dalam dokumennya, Jim berkata Shannon dan Tamra menyebarkan pembohongan mengenai perceraiannya yang dikatakan 'palsu' dan mendakwa pelanggan perniagaan trampolinnya lumpuh.

Dalam dokumen respons mereka, Shannon dan Tamra kedua-duanya menuntut Jim kes terhadap mereka ditolak dan berkata komen mereka kepada Heather berakar pada kebenaran.

Berikutan permintaan Shannon dan Tamra untuk dipecat daripada kes itu, Jim memfailkan dokumen meminta hakim membenarkannya mendapatkan dokumen dan maklumat tertentu tentang wanita itu, termasuk e-mel dan mesej teks dihantar antara mereka, dan mesej dengan Heather, yang boleh membuktikan mereka merancang serangan lisan mereka terhadapnya sebelum penampilan podcast mereka.

Suri Rumah Sebenar Orange Countykehendak kembali ke Bravo TV untuk musim 14 lewat tahun ini.

Foto Kredit: Charles Sykes/Bravo, Tony DiMaio/startraksphoto.com