Lagi berita buruk untuk bekas Suri Rumah Sebenar Orange County ahli pelakon Jim Bellino merujuk perkara Tuntutan fitnah $1 juta dia memfailkan menentang Shannon Beador dan Hakim Tamra .

Jika anda ingat, Shannon baru-baru ini diketepikan daripada tuntutan mahkamah selepas hakim memutuskan bahawa Jim 'gagal mewujudkan kebarangkalian untuk mengatasinya atas fitnah dan tuntutan lain.'

Hakim yang sama juga memerintahkan Jim membayar bil undang-undang Shannon dan kini, laporan baharu mendedahkan Shannon memperoleh bayaran guaman sebanyak $220,894.55 untuk mempertahankan dirinya terhadap Jim.

mengikut Letupan , Shannon hanya memfailkan kertas mahkamah menuntut Jim membayar keseluruhan bil undang-undangnya sebanyak $220K. Hakim bagaimanapun masih belum memutuskan permintaan itu.

Berikutan pemecatan Shannon daripada kes itu, Jim memfailkan rayuan yang masih melalui sistem mahkamah.The tuntutan mahkamah, terhadap Shannon dan Tamra , pada asalnya difailkan oleh Jim pada Julai tahun lalu selepas dia mendakwa wanita itu memusnahkan reputasinya dan menyebabkan dia mengalami sejumlah wang yang besar berikutan penampilan di pelawak Heather McDonald podcast itu, Juicy Scoop .

Semasa wawancara podcast, Tamra tersirat Perceraian Jim daripada bekas isteri Alexis Bellino , bekas merekaRHOCbintang bersama, mungkin telah dipalsukan untuk tujuan menyembunyikan aset, manakala Shannon mencadangkan bahawa dia telah mendengar perniagaan taman trampolinnya telah menyebabkan tetamu lumpuh.

ALEXIS BELLINO PERGI UMUM BERSAMA TEMAN LELAKI BARUNYA!

Selepas disaman, Shannon dan Tamra meminta hakim untuk menolak Kes Jim terhadap mereka atas alasan bahawa kenyataan yang mereka buat didakwa berakar umbi dalam kebenaran.

Walaupun Shannon ditolak daripada tuntutan mahkamah, hakim masih belum membuat keputusan berhubung permintaan Tamra.

Kredit Foto: Bravo, Tony DiMaio/startraksphoto.com