Hakim Tamra suami, Eddie Hakim , nampaknya keluar dari hutan awal tahun ini selepas menjalani beberapa pembedahan jantung untuk membetulkan aFibnya pada 2018 tetapi malangnya, dia nampaknya berubah menjadi lebih teruk pada 2019.

Awal minggu ini, ketika penggambaran bermula pada musim ke-14 akan datang Suri Rumah Sebenar Orange County , Tamra berkongsi siri foto dari Pusat Pembedahan Kardiovaskular & Toraks Scripps di San Diego, California.

“Mengharapkan berita baik. Sudah 5 bulan sejak ablasi terakhirnya dan dia berasa lebih baik,” tulis Tamra dalam kapsyen siaran itu.

“Hari ini, doktor akan menjangkau hatinya untuk melihat sama ada lampirannya berfungsi dengan baik & dia boleh berhenti mengambil ubat. Jika ia tidak berkesan, lampiran itu perlu ditutup (prosedur lain) dan dia kekal dengan ubat-ubatan,' sambungnya. “”[Eddie Judge] pasti gementar kerana hatinya sedang bermain pelbagai helah sekarang ini. Terima kasih atas semua komen manis yang dia suka membacanya.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Tamra Judge (@tamrajudge)

Sementara Tamra dan Eddie pergi ke pemeriksaan dengan harapan yang tinggiSuri Rumah Sebenar Orange Countystar kembali ke Instagram beberapa jam kemudian dan berkongsi berita yang mengecewakan dengan peminat dan pengikutnya.

'Bukan berita yang kami harapkan,' dedahnya. “Kami akan teruskan perjuangan ini. Terima kasih atas segala kasih sayang. [Eddie Hakim] awak ada hati saya.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Tamra Judge (@tamrajudge)

Pada penghujung tahun lepas, sumber membuka kepada Radar Online tentang krisis kesihatan berterusan Eddie telah menderita untuk beberapa tahun yang lalu dan kesannya kepada isterinya .

'Eddie akan menjalani satu lagi pembedahan dalam beberapa minggu akan datang untuk menutup lubang yang tertinggal di jantungnya selepas prosedur terbarunya,' dedah sumber pada masa itu.

'Tamra takut mati bahawa dia akan mati,' orang dalam meneruskan. “Dia takut perkara ini selama ini dan dia cuba untuk kekal kuat, tetapi ia sangat sukar. Hanya apabila dia fikir mereka menyelesaikan masalah itu, dia memerlukan pembedahan lain.'

Suri Rumah Sebenar Orange Countymusim 14 akan disiarkan di Bravo TV hujung tahun ini.

Kredit Foto: Curtis Means/ACE PICTURES/INSTAR