Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Hakim Tamra dan Shannon Beador melakukan wawancara podcast baru-baru ini dengan comedienne Heather McDonald , di mana kedua-dua wanita itu membincangkan beberapa topik hangat!

Malah, kami memutuskan untuk membahagikan temu bual kepada dua bahagian, dengan bahagian satu memfokuskan pada Tamra, manakala bahagian dua, memfokuskan pada Shannon, akan diterbitkan esok.

Bintang Bravo muncul pada episod 26 Jun The Juicy Scoop Dengan Heather Mcdonald , dan, tidak menghairankan, mereka ditanya tentang Jim Bellino memfailkan perceraian daripada isterinya yang berumur 13 tahun Alexis Bellino . Seperti yang dilaporkan, Jim meminta Alexis membayar nafkah isteri mengikut dokumen perceraian.

Tamra mempunyai teori yang agak menarik tentang perceraian pasangan itu, kerana dia mengesyaki ia mungkin palsu dan untuk sebab undang-undang .

'Kenapa dia mahukan sokongan suami?' tanya Tamra. “Saya ada teori. Semuanya atas namanya. Dia akan masuk penjara. Ya, dia seorang ibu yang teduh.”Shannon juga menambah dua sennya, mendakwa dia mendengar pasangan itu terpaksa menutup perniagaan trampolin mereka atas sebab undang-undang.

'Tidak, saya dengar mereka tidak [mempunyai perniagaan Trampolin lagi] kerana mereka telah disaman,' dakwa Shannon. “Saya tidak akan biarkan anak-anak saya pergi kerana orang lumpuh. Rupa-rupanya itu berlaku.” Yikes.

'Adakah anda fikir dia mungkin menghadapi masalah dan dia tidak boleh memberi keterangan terhadapnya?' hairan Tamra.

“Saya tidak tahu. Ia menarik kerana dia tidak berkata apa-apa,” tambah Shannon, memetik fakta bahawa Alexis masih belum mengulas mengenai penceraian yang belum selesai.

Kami perlu menambah bahawa tidak ada sebarang laporan atau berita tentang Jim menghadapi masalah undang-undang, dan kami juga tidak mempunyai pengetahuan tentang perniagaan Trampolin mereka yang menghadapi tindakan undang-undang atau keluar dari perniagaan.

Seterusnya, wanita itu menjamu bekas rakan pelakon mereka dengan Shannon membaling teduh Peggy Sulahian !

“Maksud kamu si raja gila, Peggy Sulahian?” tanya Shannon apabila nama Peggy dibesarkan dengan Heather menyindir loghatnya. 'Anda membuat kulit saya merangkak dengan loghat itu. Ia mengembalikan kenangan.”

Diko a little b**ch,” tambah Tamra tentang suami Peggy.

Akhirnya, bekas bintang bersama mereka Lydia McLaughlin telah disebut dan Tamra membuat komen yang agak menakjubkan tentang suami Lydia, Doug McLaughlin , bahawa dia telah menerima beberapa kritikan.

“Tolong keluar dari almari. Maaf,” kata Tamra tentang suami Lydia. 'Dia melakukan dirian tangan di atas kapal layar.'

Sekarang, dalam pembelaan Tamra, konteks adalah segala-galanya dan nampaknya ia adalah percubaan yang buruk untuk bergurau kerana wanita itu bercakap tentang betapa baiknya dia. Adakah ia sesuai? Nah, kami akan membenarkan anda menjadi hakim itu!

Kritikan terhadap Tamra adalah kerana, seperti yang diketahui oleh kebanyakan peminat RHOC, dia telah menerima kritikan daripada rakan pelakonnya. Vicki Gunvalson mempersoalkan seksualiti suaminya, Eddie Hakim , buat sementara waktu. Malah, Tamra menyeru Bravo untuk memecat Vicki tahun lepas selepas Vicki membuat panggilan temu duga Eddie untuk keluar dari almari .

Mengenai Lydia, Tamra tertanya-tanya mengapa Bravo membawanya kembali pada mulanya, hanya untuk memilikinya meninggalkan persembahan lagi selepas musim lepas tamat.

'Jika ia tidak berjaya buat kali pertama, mengapa perlu membawanya semula?' tanya Tamra.

Di bawah ialah klip Tamra dan Shannon semasa temu bual.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Heather McDonald (@heathermcdonald)

Kredit Foto: Vince Flores/startraksphoto.com, Instagram