Suri Rumah Sebenar Orange County bintang Hakim Tamra dibidas di Twitter terhadap Emily Simpson hari ini selepas Emily menjawab pendapat peminat tentang berat badannya.

DalamRHOCyang terbaru episod , Emily pergi ke pemilik CUT Fitness Tamra dan suaminya Eddie Hakim untuk penilaian. Selepas dengan berat hati memijak penimbang, ibu dua anak itu diberitahu bahawa berdasarkan peratusan lemak badannya, berat badan dan faktor lain, dia dianggap 'obes.' Tetapi sejak episod itu disiarkan, seorang peminat meluangkan masa untuk berhujah bahawa Emily sebenarnya tidak gemuk.

“Emily TIDAK obes pada 34% lemak badan. Memalukan Tamra dan Eddie!!!” kipas menulis pada Twitter , merujuk kepada episod minggu ini. Dia kemudian terus menulis apa yang dia fikir adalah ukuran yang betul untuk obesiti dalam usia wanita Emily.

Peguam yang bertukar menjadi suri rumah hanya menjawab, 'Terima kasih????'

Tetapi Tamra, tidak seperti Emily, tidak menghargai tweet itu sama sekali. Sebagai tindak balas kepada komen Emily, dia menulis , “Anda sukar dipercayai. Kami cuba membantu anda dan saya telah melihat beberapa tweet anda yang tidak bagus. Eddie meluangkan masa lebih sejam dengan anda bercakap tentang kesihatan & pemakanan. Tiada siapa yang membuat anda mendapat pada skala! Anda suka bermain mangsa dan ia semakin tua!!!”Tetapi perkara-perkara hanya meningkat dari sana.

'Saya hanya berkata 'terima kasih' kepada seseorang yang mengatakan saya tidak 'gemuk'. Itu sahaja. Jika anda mahu membaca lebih lanjut mengenainya, itu terpulang kepada anda.' ibu kepada dua anak itu menulis sebagai jawapan kepada komen berapi Tamra.

“Bukan itu sahaja yang kamu katakan!” Tamra tweeted kembali pada Emily.

Ketika itulah peminat lain masuk ke dalam perbualan, seolah-olah mempertahankan penampilan Emily.

“Emily kelihatan hebat badan cantik & kelihatan sihat. Dia menggegarkan tarian Vegas itu, saya cemburu????” tulis pengguna Twitter itu.

Tamra pantas membalas ke seluruh rangkaian, menulis, “[Kemudian] Mengapa dia meminta bantuan kami? Anda boleh menjadi 120 lbs dan mempunyai 35% lemak badan. Ia tidak sihat. Mendidik diri sendiri. Ini bukan tentang penampilan awak!!!”

Bagi Emily, dia menjawab Tamra dengan mengatakan bahawa dia tidak mempunyai apa-apa yang negatif untuk dikatakan tentang bantuan yang dia terima daripada dia dan Eddie. Pertama, Emily mengesahkan kepada peminat bahawa dia sememangnya tidak berpuas hati dengan berat badannya yang dipaparkan semasa episod terbaru.

'Saya meminta mereka untuk tidak berbuat demikian,' tulis Emily kepada peminat yang tertanya-tanya sama ada dia baik-baik saja dengan skala yang dizum masuk selepas dia memijaknya.

Kemudian, Emily menambah bahawa sebarang kritikan yang dia ada tentang menghabiskan masa di gim Tamra dan Eddie adalah mengenai pengeluaran yang memaparkan berat badannya pada rancangan itu, dan ia tidak ada kena mengena dengan perkhidmatan yang diterimanya. Memang, Emily memuji Tamra dan Eddie semasa penampilannya diTonton Apa Yang Berlaku Secara Langsungpada malam Selasa.

“Komen saya adalah berkaitan dengan pengeluaran. Saya meminta mereka untuk tidak merakam skala. Itu sahaja yang saya rujuk,” tweet Emily.

Walaupun agak mengejutkan melihat Emily di gim Tamra dan Eddie diberikan apa yang dia katakan mengenainya pada masa lalu, dia membiarkan dirinya terdedah di sana — sesuatu yang dikatakan Tamra membuatkan dia berasa lebih dekat dengan Emily dalam rancangan itu. Kita mungkin akan melihat sama ada Emily benar-benar mengikuti nasihat Tamra dan Eddie dalam episod akan datang.

Episod baharuSuri Rumah Sebenar Orange Countybersiaran setiap hari Selasa jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Roger Wong/INFphoto.com, Michael Simon/startraksphoto.com