Anggur masam atau titik sah?

bekas Suri Rumah Sebenar Dallas bintang Tiffany Henry menghentam kedua-dua rangkaian Bravo dan Andy Cohen !

Dalam kata-kata kasar yang dia siarkan dalam talian minggu ini, Tiffany, yang merupakan suri rumah sepenuh masa pada musim pertama RHOD, memberi amaran kepada orang lain supaya tidak menyertai siri Housewives yang menyatakan bahawa Bravo mengeksploitasi dan memusnahkan wanita untuk mendapatkan rating. Wowzers.

Pertama Tiffany menyelar Andy dan Bravo, mengatakan Andy ketawa sepanjang jalan ke bank manakala Bravo merosakkan kehidupan Suri Rumah –

“Saya menerima teks dan melihat siaran FB yang Bravo hantaran sedang mencari wanita baharu untuk Musim 3 RHOD. Dengarkan saya, wanita. Jika anda hanya mahu menjadi terkenal dan sanggup membahayakan perkahwinan, keluarga dan jenama/misi anda – lakukannya. Bravo adalah penyuap bawah. Orang ramai menyembah Andy Cohen. HA! Dia mentertawakan wanita-wanita ini ketika dia membeli harta tanah NY yang seterusnya. Berhati-hati dengan siapa yang anda sembah!!! Mereka adalah mengenai eksploitasi dan mencari sebarang retakan untuk memusnahkan anda, suami anda dan perkahwinan anda untuk rating tinggi. ( Saya rasa kebanyakan suri rumah NY telah bercerai!) Mereka akan menggali APA-APA untuk digunakan terhadap anda. Ia hanya fakta! Anda dibayar untuk berjuang. Tempoh. Wanita cantik dan mewah bergaduh adalah perkara yang paling hodoh untuk disaksikan. Saya tidak boleh, saya tidak akan diam tentang ini. Bravo menggunakan anda dan mentertawakan anda ... sehingga ke bank. Ia hanya keji.'Tiffany kemudian memuji D'Andra Simmons dan menyeru untuk pengaturcaraan yang lebih positif tentang wanita -

“Saya memuji D’Andra Simmons kerana benar-benar kekal dengan dirinya, kepercayaan dan jenamanya dalam Musim 2. Adakah ANDA begitu kuat? Saya membawa nama HENDRA. Saya tidak akan menghinanya atau Tuhan. Saya harap francais ini akan pergi ke neraka dan mati, sekali dan untuk semua. Kami memerlukan pengaturcaraan yang meraikan perpaduan wanita yang kukuh. Tempoh. Jika anda terjebak dan meraikan menonton wanita lain dalam kekacauan dan drama, maka anda perlu pergi mendapatkan kehidupan. Serius.”

Tangkapan skrin dia Facebook siaran adalah di bawah, kerana dia menyiarkannya pada halaman peribadinya dan bukan rasminya laman Facebook . Dia mengalih keluar ulasannya yang memanggil Bravo sebagai 'penyumpan bawah' sebelum kami mengambil tangkapan skrin tetapi sejarah suntingan untuk siaran Facebook masih menunjukkan ayat itu.

Siaran Facebook Tiffany Hendra

Salah seorang peminat Tiffany kemudian bertanya soalan yang adil tentang mengapa dia memilih untuk muncul pada musim kedua baru-baru ini jika dia benar-benar merasakan perkara ini. Walaupun dilaporkan dilepaskan oleh Bravo selepas musim pertama, Tiffany, yang merupakan salah seorang daripadanya LeeAnne Locken kawan baik, membuat beberapa penampilan pada musim kedua .

Menurut Tiffany, dia hanya muncul untuk menyokong LeeAnne dan Brandi Redmond pada majlis mereka.

Dia menulis, 'SATU-SATUNYA sebab saya membuat penampilan pada musim 2 adalah untuk menyokong LeeAnne dan Brandi di pesta mereka. Majlis percutian Brandi sepatutnya melancarkan barisan pakaiannya dan saya ingin menunjukkan sokongan saya.. Dan LeeAnne meminta saya untuk menghadiri parti Halloween Steph bersamanya sebagai sokongan.. itulah sebabnya saya memakai rambut palsu. Tidak kisah untuk dikenali.'

facebook Tiffany

Tiffany juga menuduh Bravo hanya mempromosikan negatif memetik mereka memotong banyak perkara positif yang dia dan ahli pelakon RHOD lain yang difilemkan untuk musim kedua. Dia memberikan contoh ini dengan mendedahkan bahawa adegan suaminya, Aaron Henry , dan tunang LeeAnne, Emberlin yang kaya , menyanyi untuk LeeAnne di majlis pertunangannya terputus dengan rangkaian sebaliknya memilih untuk fokus pada drama dan pergaduhan.

facebook Tiffany 2

Semua menarik. Suka mendengar pendapat anda tentang ini…

BERITAHU KAMI – ADAKAH TIFFANY MEMPUNYAI MATA YANG SAH? ATAU ANDA ANGGAP ANGGUR MASAM INI?