The Suri Rumah Sebenar Dallas bintang D'Andra Simmons baru-baru ini muncul pada Pertunjukan Domenick Nati di mana dia berkongsi fikiran dan pengalaman negatifnya dengan beberapa ahli lain Suri Rumah Sejati francais.

Semasa penampilannya, D'Andra membidik diva francais itu, Lisa Vanderpump daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills dan Bethenny Frankel daripada Suri Rumah Sebenar New York City , dan francais 'sombong,' Sonja Morgan .

Apabila ditanya siapa yang dia rasa adalah diva terbesar Real Housewives, D'Andra, yang baru-baru ini melancarkan ' Saya Tidak Merobek ' podcast dengan ibunya, Dee Simmons , tidak teragak-agak untuk memberikan jawapan.

'Saya fikir ia akan menjadi pertembungan antara Lisa Vanderpump dan Bethenny Frankel,' katanya.

D'Andra kemudian bercakap terus terang tentang pertemuan buruk yang dialaminya dengan bintang RHONY, Sonja.“Suami saya seorang jurugambar dan kami mengadakan gala besar di Dallas dan salah seorang suri rumah dari New York berada di sini dan saya berkata ‘hello’ kepadanya… dia hanya seorang yang sombong. Saya hanya akan memberitahu anda bahawa ia adalah Sonja Morgan,' dedah D'Andra. “Dia seorang yang sombong dan suami saya mengambil gambarnya dan saya rasa kerana ia adalah musim kedua saya pada [Suri Rumah Sebenar Dallas], saya tidak tahu apa itu. Dia agak hingusan kepada saya. Saya rasa mereka fikir, mereka tidak tahu sama ada anda akan bertahan atau tidak.'

Dia menambah bahawa secara keseluruhan, terdapat sebilangan kecil suri rumah Bravo yang 'sombong'.

“Saya pernah bertemu suri rumah lain yang sangat biadap dan sangat sombong dan hanya menganggap mereka adalah bintang filem besar. Saya seperti, 'Anda tahu di mana kita berada di tangga selebriti asas? Kami berada di bahagian paling bawah tong. Jadi jangan terlalu serius kerana anda bukan Angelina Jolie.’ Ia seperti, ‘Ya Tuhanku!’” kongsi D’Andra.

Suri Rumah Sebenar Dallasmusim keempat akan disiarkan di Bravo TV pada hujung tahun ini.

Kredit Foto: startraksphoto.com, Milla Cochran/startraksphoto.com, JOHN NACION/startraksphoto.com, JOHN NACION/startraksphoto.com