Dr. Leonard 'Lenny' Hochstein dikenali sebagai 'Dewa Boob.' Isteri dia Lisa adalah ahli pelakon pada Suri Rumah Sebenar Miami , yang baru-baru ini dibut semula oleh Peacock.

Pada musim lalu, Lisa mengakui bahawa suaminya doktor telah urusan emosi dengan wanita lain dan pasangan itu pernah di ambang perceraian.

Mengikut dokumen undang-undang yang diperolehi oleh Muka surat Enam , pakar bedah plastik itu kini berada di tengah-tengah tuntutan mahkamah penyelewengan perubatan keempatnya. Pesakit, Maylen Ortega, menggunakan dia untuk abdominoplasty dan pembesaran payudara.

Maylen mendakwa Lenny dan pasukan spa perubatannya 'gagal mengikut standard penjagaan perubatan yang diperlukan oleh profesional perubatan.'

Beberapa hari selepas pembedahannya, yang berlaku pada April 2019, hirisan Maylen dikatakan 'mula menjadi ungu dan kelihatan nekrotik.' Dia berkata dia cuba menghubungi pejabatnya selama beberapa minggu tetapi 'tidak pernah dihadiri atau dijawab.'

Menurut ceritanya, Maylen pergi ke hospital tempatan 'dalam kesakitan yang teramat sangat dan dalam rawatan kritikal.' Saman itu juga mendakwa Lenny tidak mengekalkan bekalan darah Maylen, 'yang seterusnya menyebabkan nekrosis dan kematian tisu, menyebabkan kehilangan seluruh dinding perut bawah.'

Pesakit itu menjalani cantuman kulit, dan dia berkata dia mempunyai 'cacat kekal, kesakitan mental, kecederaan psikologi, parut yang melampau, peningkatan perubahan untuk keperluan pembedahan lanjut, rasa malu dan penghinaan.' Dia mahukan perbicaraan oleh juri dan ganti rugi $30,000.

Dalam dokumen mahkamah yang berasingan, bagaimanapun, Lenny berkata ini adalah dakwaan 'palsu', dan peguamnya memfailkan supaya saman itu ditolak. Peguam juga mendakwa Maylen memfailkan beberapa bulan selepas statut had.

'Tiada penyelewengan,' kata Lenny dalam satu kenyataan kepada Halaman Enam. 'Kes ini tidak mempunyai merit berdasarkan ketidakpatuhan pesakit dengan arahan doktor yang jelas dan langsung.'

Dalam tuntutan mahkamah lain, Lenny mendakwa pembantunya bersalah, yang sebelum ini dia beritahu Halaman Enam. “Pada 2017, saya menemu bual seorang pembantu pembedahan untuk kemungkinan mengupah untuk latihan saya. Sebagai sebahagian daripada proses temu duga, dia diminta melakukan penutupan kulit,” katanya. “Akhirnya, saya memutuskan untuk tidak mengupahnya, tetapi jarum yang ditinggalkan pada Cik Wilson adalah disebabkan kecuaiannya. Saya menghubungi Cik Wilson dengan harapan dapat membetulkan kesilapannya, tetapi dia telah memilih untuk menyaman saya.”

Terdapat banyak pakar bedah plastik diSuri Rumah Sejatifrancais dan hampir kesemuanya telah disaman. Salah satu jalan cerita utama Suri Rumah Sebenar Orange County adalah bekas tuntutan mahkamah terhadap Dr Terry Dubrow , yang difailkan olehyang lainsuri rumah.