Lisa Hochstein bertindak balas terhadap suami yang terasing Lenny Hochstein Detik mikrofon panas dihidupkan Suri Rumah Sebenar Miami , semasa itu pakar bedah plastik bercakap tentang menjadi 'bujang' dan mendakwa dia tidak lagi tidur dengan Lisa 'kerana kemudian saya akan menipu pada siapa yang saya benar-benar mengambil berat.'

Sama seperti teman wanita Lenny, Katharina Mazepa , 27, mendedahkan dakwaan 'penderaan' yang dialaminya di tangan suaminya sendiri yang terasing, Shilo Mazepa , dan menyelubungi percintaannya yang 'benar-benar indah' dengan Lenny yang berusia 56 tahun, Lisa, 40, mengaku terkejut dengan cara Lenny '[ternganga]' tentang hubungan yang dia alami di luar perkahwinan mereka.

'Itu adalah perkara yang paling sukar untuk ditonton,' Lisa mengakui ORANG . “Saya tidak percaya. Hampir sahaja dia berkata seperti ada sengihan di wajahnya. Tiada rasa kesal dengan kata-kata yang keluar dari mulutnya. Hampir-hampir seperti dia sedang membuak-buak kepada rakannya - seperti itu adalah jenaka; Seperti keseluruhan perkahwinan kami adalah gurauan.”

SebagaiRHOMpenonton akan mengetahui tidak lama lagi, Lenny memaklumkan Lisa dia akan meninggalkannya di luar kamera hanya beberapa hari selepas dia ditangkap pada mikrofon panas di parti 'Good Vibes' miliknya. Bagaimanapun, menurut Lenny, yang berkongsi anak lelaki Logan berusia tujuh tahun dan anak perempuan Elle berusia tiga tahun dengan bintang realiti itu, dia tidak pernah menipu.

“Saya tidak akan menafikan ada seseorang yang saya berminat untuk mengejar. Tetapi saya mengejarnya selepas itu, bukan sebelum ini,” Lenny menegaskan. “Saya mempunyai hubungan persahabatan dengan seseorang yang saya fikir sangat istimewa. Tetapi tiada apa yang menjadi masalah fizikal selepas saya memberitahu Lisa saya mahu bercerai.'Sebenarnya, saya dan Lisa tidak mempunyai hubungan suami-isteri tradisional sejak 2021. Keadaan menjadi sangat buruk antara kami, kami tahu perkahwinan kami telah berakhir,' tambahnya.

Tetapi dalam fikiran Lisa, seperti yang dia jelaskan kepada ORANG, mereka berdua sedang berusaha membaiki perkahwinan mereka dan tidak berniat untuk berpisah.

'Kami sentiasa berbangga kerana menjadi pasangan yang akan bertahan,' katanya. “Kami tidur di katil yang sama sejak 15 tahun lalu sehingga hari itu dia memberitahu menjatuhkan bom ke atas saya. Saya buta mata.”

Lisa terlopong oleh kedua-dua pengumuman perceraian Lenny dan percintaannya dengan Katharina, yang disahkan pada hari yang sama.

'Ia seperti tumbukan di muka,' kongsi Lisa. “Saya mendapati ia amat menyakitkan. Macam mana awak boleh beritahu saya suatu hari nanti kita akan bercerai dan kemudian dalam sekelip mata, awak berada di luar sana, bergayut dengan wanita lain ini? Ia tidak berperasaan.”

Dan apabila ia datang kepada Masa lalu Lenny dengan Katharina , Lisa berkata dia telah mengetahui tentang wanita lain dengan baik sebelum dia memberitahunya bahawa dia telah selesai dengan perkahwinan mereka.

“Seseorang secara rawak menghantar mesej kepada saya sekali dan berkata, 'Saya minta maaf, saya baru nampak suami awak bersama wanita ini' — yang sesuai dengan deskripsinya — 'di luar bangunannya.' Dan saya segera menghubunginya dan bertanya kepadanya apa yang sedang berlaku. , tetapi dia menafikannya dan berkata mereka hanya kawan,” dedahnya.

“Namun, saya sentiasa fikir ada sesuatu yang berlaku dengannya; ia sentiasa membuatkan saya berasa sangat tidak selesa, cara interaksi mereka,” sambung Lisa. 'Dia sentiasa ada, sentiasa menghantar mesej peribadi, sentiasa dengan komen berulang-alik di Instagram, sentiasa dengan godaan. Tetapi setiap kali saya berdepan dengannya, dia akan bermain-main seperti tiada apa-apa. Dan saya terus memberinya manfaat daripada keraguan itu.”

Melihat ke belakang, Lisa meluat dengan Lenny pengendalian perpisahan mereka , sambil berkata, 'Dia boleh melakukannya dengan sedikit hormat terhadap saya, ibu kepada anak-anaknya, tetapi tidak ada satu pun.'

Dalam berita lain, dokumen mahkamah yang diperolehi oleh Matahari A.S menunjukkan Katharina menuduh Shilo, 34, bersikap kasar terhadapnya semasa dan selepas perkahwinan mereka.

Selepas memfailkan perceraian selepas tiga tahun berkahwin dan lapan bulan berpisah pada bulan Jun, bulan selepas itu Lenny memfailkan perceraian daripada Lisa, Katharina menuduh Shilo sebagai 'pola mengintai, pengawasan, ancaman lisan dan serangan fizikal.'

Dalam pemfailannya pada Oktober 2022, Katharina memperincikan Shilo yang didakwa 'penyalahgunaan' dan pelbagai 'keganasan rumah tangga' dengan mengatakan bahawa pada satu ketika, Shilo, yang tinggal di Washington D.C., 'memukulnya' dan 'meninggalkannya dengan mata hitam'.

Semasa serangan baru-baru ini, Katharina mendakwa Shilo datang ke rumahnya dalam keadaan mabuk pada tengah malam dan 'mula mengancamnya dan menyepitnya di atas katil dan menyerangnya sehingga menyebabkan kesan lebam pada badannya.' Dia juga didakwa membuat model itu 'memandang matanya semasa [dia] menyerangnya.'

Katharina juga berkata Shilo terbang ke kampung halamannya di Austria ketika dia memperkenalkan Lenny kepada keluarganya.

Katharina 'takut dengannya,' dokumen itu menyatakan, terus menuduh Shilo menyeret kakinya ke atas perceraian mereka dengan menuntut mereka 'menghadiri terapi pasangan sebelum menerima perkhidmatan.'

Shilo telah menuduh Katharina mengahwininya untuk tujuan imigresen, tetapi menurut Katharina, dia mendapat Kad Hijau 10 tahun yang diluluskan beberapa bulan lalu berdasarkan penepian penyalahgunaan.

'Kes imigresen saya kalis peluru,' Katharina mengesahkan.

Sementara itu, sebagai respons kepada dakwaan itu, Shilo memberitahu The U.S. Sun, “Sama seperti apa yang Lisa nyatakan, ini semua dakwaan tidak berasas. Saya akan bekerjasama dengan peguam saya mengenai respons undang-undang yang sesuai untuk fitnah ini.'

SebagaiRHOMpeminat juga tahu, Katharina juga tuduh Lisa mengintai dalam gangguan, tetapi selepas hakim tidak menemui 'sebab adil' dan bukti 'tidak mencukupi', dia kes ditolak .

“Katharina berharap dia tidak perlu memfailkan perintah sekatan baharu terhadap Lisa Hochstein pada masa hadapan,” kata wakil Katharina ketika model itu mendakwa Lisa telah berkomunikasi dengan Shilo untuk “membandingkan nota” mengenai perkahwinan mereka.

Walaupun drama, Katharina berkata perkara antara dia dan Lenny adalah 'lebih baik daripada sebelumnya.'

“Benda-benda benar-benar indah. Kami baru pulang dari Tulum, yang sempurna hanya untuk bersama dan melepaskan sedikit daripada drama itu,” kongsinya. “Kami telah tinggal bersama sejak musim panas. Hubungan itu lebih baik dari sebelumnya.”

Katharina kemudian berkata bahawa Lisa dan Lenny bersetuju untuk menunggu untuk memfailkan perceraian sehingga selepas itu pengeluaran padaRHOMmusim kelima berbalut.

'Dia mempamerkan wajah perkahwinan yang sempurna,' dakwa Katharina.

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima sedang distrim di Peacock.