Kredit: Todd Williamson/Bravo

Dr Nicole Martin dakwa pelakon bersamanya Larsa Pippen cuba 'merosakkan' perkahwinan Julia Lemigova dan profesional tenis Martina Navratilova . Ibu kepada satu anak itu juga berkongsi butiran di sebalik dakwaan ciuman Julia dengan seorang lelaki, yang didedahkan oleh Larsa dalam treler musim lima Suri Rumah Sebenar Miami (dan menunjukkan ada fotonya). Kemudian dalam video itu, isteri Julia kelihatan berang dengan pendedahan itu.

Drama antara Larsa dan Julia baru-baru ini berpunca daripada perbalahan media sosial apabila Larsa menggelarnya 'pelik' di Instagram selepas Julia membela rakannya Adriana de Moura , yang juga bertelagah dengan Larsa.

Bercakap dengan Muka surat Enam , Nicole menangani apa yang berlaku pada rancangan itu.

'Terdapat beberapa drama Instagram antara [Larsa dan Julia] dan ia adalah drama bodoh dan kecil dan kemudian di sini [Larsa] datang, seperti, 'Saya dengar awak sedang bermesra dengan lelaki,' seperti, berpotensi cuba merosakkan perkahwinan ,” kata Nicole.

“Seperti, drama Instagram [berbanding] ‘Biar saya musnahkan perkahwinan awak’? Ini adalah contoh sempurna bagaimana Larsa bertarung.”Nicole menyambung, “Julia sedikit genit, sangat seksual. Dia sangat selesa dengan seksualitinya ... Saya rasa dia telah menahannya selama bertahun-tahun sehingga kini dia sangat suka menerima perasaannya.'

Dia berkata bukti gambar ciuman itu diambil pada suatu malam ketika paparazi sedang menonton.

“Saya rasa dia sedang mengusik paparazi. Dia keluar dengan rakannya dan mereka mengambil gambar dan orang ramai membuat spekulasi,” kata Nicole. 'Dan dia seperti, 'Anda tahu apa? Anda mahu persembahan? Saya akan berikan awak satu.’”

Menurut Nicole, Martina menyedari detik suka-suka Julia walaupun penyampaian dramatik Larsa.

'Martina tahu mengenainya,' kata lelaki berusia 37 tahun itu. 'Dia tidak memberi s—t, jadi kenapa kita cuba mencipta drama yang tiada drama?'

Bintang itu kemudian merujuk perjumpaan musim keempat , apabila dia bertanya sama ada Kim Kardashian (Larsa bekas bestie ) memintanya menandatangani perjanjian tidak mendedahkan. Pada rakaman yang sama, Larsa memayungi Nicole kerana mempunyai anak luar 'nikah.'

'Dia masih marah kepada saya tentang perkara yang berlaku pada perjumpaan semula ... apabila ... saya bertanya kepadanya tentang NDA,' kata Nicole.

'Saya tidak fikir itu masalah besar. Saya tinggal dengan seorang peguam. Saya tahu ramai orang yang perlu menandatangani NDA dan itu tidak dimaksudkan sebagai serangan peribadi sama sekali. Saya hanya seperti, 'Mungkin dia tidak boleh bercakap tentang [para Kardashians]. Mari kita tinggalkan subjek itu.’ Saya bersumpah kepada anda ia sama sekali tidak bersalah.”

Menghadapi penggalian ke atas anaknya Grayson , Nicole menjelaskan, “Itu sangat sukar untuk saya atasi. Greyson adalah cinta dalam hidup saya dan bagi sesiapa sahaja untuk mempersoalkan kesahihannya atau, seperti, keadaan di mana dia dicipta, bagi saya, benar-benar menyakitkan.'

'Dan terutamanya datang dari seorang ibu,' tambahnya, 'seseorang yang mempunyai anak.'

Nicole kemudiannya mendedahkan, “Komen NDA dan [komennya tentang Greyson] telah membayangi persahabatan kami dan benar-benar menghalang kami daripada terikat … Kami mempunyai beberapa insiden lain musim ini yang [sedang] …menyekat kami daripada komited sepenuhnya untuk berkawan. ”

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima sedang distrim di Peacock.