Kredit: MEGA TheMegaAgency

Larsa Pippen sedang bersuara selepas diejek secara terbuka percintaan barunya pada perlawanan NFL pada hujung minggu.

Selepas seorang lelaki menghampiri Suri Rumah Sebenar Miami ahli pelakon dan teman lelakinya yang dilaporkan, Marcus Jordan , di Stadium SoFi pada malam Ahad ketika Los Angeles Chargers menentang Ketua Kansas City, Larsa, 48, melayari Instagram, di mana dia menjelaskan hubungannya dengan anak lelaki berusia 31 tahun itu. bekas suami Scottie Pippen bekas rakan sepasukan, Michael Jordan .

“Hei, Laura! Itu yang awak buat? Anda dengan anak lelaki Mike? Anda seorang ibu yang dingin, bukan? Awak dingin macam budak-budak!” kedengaran lelaki itu berkata dalam video yang dikongsi olehBilik Teduhdi Instagram pada 21 November.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh The Shade Room (@theshaderoom)Tetapi selepas dituduh keluar dari barisan dalam usaha temu janjinya, Larsa bersuara menentang lelaki itu di bahagian komenBilik Teduhsiaran pada Instagram , menjelaskan bahawa dia tidak pernah mengenali Marcus sebagai anak kepada bekas rakan sepasukan Scott.

'Saya baru sahaja bertemu dengannya [tiga] tahun lalu, saya tidak pernah mengenali dia atau keluarganya,' Larsa mengesahkan. 'Saya berumur 21 [tahun] dan di kolej ketika Scottie bermain selama setahun [dengan Michael Jordan] dan kami tidak berkawan dengan mereka seperti yang difikirkan semua orang.'

RHOM Larsa Pippen Menjawab Marcus Jordan Heckler

Kembali pada bulan Mei, semasa muncul diSekeping Sampingan dengan Melissa Pfeisterpodcast, Larsa membincangkan hubungannya dengan Scottie .

“Kami cukup serasi apabila berkaitan dengan anak-anak kami dan cara kami membesarkan anak-anak kami. Jadi saya fikir setakat itu, kami berada di tempat yang baik,” kongsi Larsa.

'Saya sayang dia. Saya rasa saya perlukan dia,” sambungnya. 'Apabila kita bercakap, saya selalu seperti, 'Saya sayang awak. Saya harap awak sihat.’ Saya akan sentiasa ada untuk dia. Saya rasa dia akan sentiasa ada untuk saya. Asas kami adalah berdasarkan cinta jadi saya perlu sentiasa kembali kepada itu. Kami banyak bercakap… lebih daripada kebanyakan pasangan yang bercerai mungkin. Kami ibu bapa bersama sama. Jika saya memerlukan sesuatu daripadanya setakat anak-anak, saya rasa dia sentiasa perlukan.”

Pada bulan September, berikutan khabar angin percintaan dengan beberapa lelaki muda, termasuk Harry Jowsey , 25, Ben Simmons , 26, dan Malik Beasley , 25, Larsa dan Marcus mencetuskan laporan temu janji kerana mereka dilihat menikmati apa yang kelihatan seperti tarikh berganda di Zuma di Miami .

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima mula disiarkan di Peacock pada 8 Disember.