Suri Rumah Sebenar Miami suami Lenny Hochstein dan teman wanita Catherine Mazepa sedang membalas tembakan ke arah isteri yang berpisah Lisa Hochstein' usaha berterusan untuk memainkan mangsa dalam mereka menunggu penceraian .

Perceraian telah menjadi sangat jahat dengan kedua-dua belah pihak membuat dakwaan yang meletup dalam akhbar terhadap satu sama lain, termasuk Lenny tidak menyediakan untuk anak-anaknya dan Lisa, Logan dan Elle, serta tuduhan Lenny bahawa cara Lisa berpesta merosakkan perkahwinan mereka.

Dalam dokumen mahkamah baru yang diperolehi oleh Muka surat Enam , Lenny melawan balik dakwaan Lisa bahawa pesta Halloween yang didakwa Lenny buat tahun lalu penuh dengan wanita dan membuatkan Lisa tidak selesa.

Malah, Lenny mendakwa dalam dokumen bahawa Lisa lebih OK dengan parti itu malah memulakan hubungan dengan sekurang-kurangnya dua lelaki yang berada di majlis itu.

“Bukan sahaja [Lisa] menjemput lebih 100 tetamu pilihannya sendiri ke majlis itu, [Lisa] juga menjemput sekurang-kurangnya dua tetamu lelaki yang [Lisa] terlibat secara romantik semasa menunggu prosiding pembubaran ini, jika tidak lebih awal, ” dokumen itu dibaca.

“[Lenny] berpendapat bahawa [Lisa] bukan sahaja menghadiri parti Halloween yang [dia] menganjurkan di bekas Rumah Perkahwinan parti itu pada petang Sabtu, 29 Okt. 2022, tetapi [Lisa] juga menganjurkan parti tahunan dan menjemput lebih daripada satu ratus (100) tetamu,” dokumen mahkamah menyambung.

Lenny juga membantah jumlah yang didakwa dibelanjakannya untuk bash itu. Lisa sebelum ini menyatakan bahawa dia membelanjakan sekurang-kurangnya $100,000 untuk menganjurkan acara itu, tetapi Lenny bercanggah dengan dakwaan itu dan berkata dia membelanjakan lebih banyak lagi.

“[Lenny] membelanjakan kira-kira $540,000.00 untuk menjadi tuan rumah parti dan bukannya jumlah ‘kira-kira $100,000.00’ seperti yang didakwa secara palsu oleh [Lisa,]” peguamnya menyatakan dalam pemfailan itu.

Lenny juga menuduh Lisa membelanjakan $9,000 untuk barangan berjenama sejurus selepas mengatakan dia tidak mempunyai wang untuk menyara anak-anak mereka, setiap Halaman Enam.

Pesta Halloween yang dimaksudkan itu diadakan hanya lima bulan selepas Lenny memfailkan perceraian daripada Lisa, yang berlaku selepas 12 tahun berkahwin.

Tidak lama selepas itu, Lenny mendedahkan kepada umum dengan model teman wanita Katharina - satu langkah yang Lisa katakan “terbuntang mata” dia dan membawa kepada a luahan orang ramai dan minuman dibuang di kelab malam Miami, menurut sumber.

Kedua-dua Lenny dan Katharina berpendapat bahawa hubungan mereka tidak pernah intim sehingga selepas berpisah dengan Lisa kerana itu bermakna dia 'menipu isterinya.'

Katharina kemudian memfailkan a perintah larangan terhadap Lisa kerana 'membuli' dia dalam talian dan mencipta 'akaun troll palsu' untuk menerima dan menyerangnya.

Bagaimanapun, kes itu baru-baru ini ditolak kerana hakim tidak menemui bukti atau alasan untuk mengekalkan perintah itu. Ini sangat mengecewakan Katharina, yang mendakwa bahawa Lisa sendiri mengakui bahawa dia telah mencipta akaun sedemikian.

'Lisa Hochstein jauh dari tidak bersalah dan telah mengambil naratif mangsa terlalu jauh,' model itu memberitahu Muka surat Enam dalam satu kenyataan melalui e-mel pada hari Isnin, 12 Disember.

'Lisa mengakui dirinya dalam keterangannya sendiri bahawa dia sebenarnya mencipta beberapa akaun Instagram yang digunakan untuk menyerang saya secara berniat jahat dalam talian,' sambung Katharina.

Katharina kemudian menyelar keputusan hakim untuk menolak kes itu dan berkata bahawa 'di bawah beberapa undang-undang kes terhad, sepatutnya wanita yang dihina untuk bertindak balas. Hakikatnya, hakim mendapati dalam rekod bahawa dia telah melakukan perbuatan itu, tetapi merasakan bahawa Lisa adalah 'seorang wanita yang dihina.''

Katharina mendakwa bahawa sejak pemecatan perintah itu, dia terus menerima 'komen yang merendahkan, penghinaan, dan ugutan bunuh.'

'Lisa menjelaskan bahawa matlamatnya untuk 'memusnahkan saya' dan 'menyeret saya' kerana dia juga menulis dalam salah satu komen, dia menyiarkan dirinya sendiri,' kata Katharina dalam kenyataannya kepada outlet itu. “Dia memberitahu saya sendiri dia akan mendramatisir perkara ini dalam rancangan TVnya sehingga imej awam saya musnah. Sungguh menyedihkan apabila melihat seseorang menyalahgunakan kuasa dan pengaruh mereka di TV, di media sosial dan media untuk meneruskan kempen buli mereka secara berniat jahat.'

Lisa masih belum menjawab untuk komen berhubung dakwaan Katharina dan Lenny.

Suri Rumah Sebenar Miami baru-baru ini memasuki musim kelima dan kini tersedia untuk penstriman di Peacock.