Lisa Hochstein sedang bertepuk tangan pada Katharina Mazepa Permintaan 'tidak masuk akal' untuk a perintah larangan terhadapnya.

Berikutan pemfailan Julai mengenai Lenny Hochstein Teman wanita berusia 26 tahun itu, the Suri Rumah Sebenar Miami ahli pelakon, 40, menyelar dakwaan model itu gangguan dan buli , menegaskan bahawa satu-satunya tumpuannya ialah menjaga dua anaknya, Logan, 7 , dan Elle, 2, sebagai bekas pakar bedah plastiknya bercuti di Eropah .

'Mengenai teman wanitanya, saya sedang bekerjasama dengan peguam saya untuk mendapatkan maklum balas undang-undang terhadap dakwaan tidak masuk akalnya yang semua orang tahu adalah tidak benar,' kata Lisa. Muka surat Enam pada Ogos 2. “Membazir masa dan wang mereka.”

'Sementara Lenny menghabiskan masa dan wangnya untuk percutian Eropah, saya berada di rumah bersama anak-anak kami,' tambahnya.

Menurut Lisa, yang baru-baru ini menuduh Lenny, 56, cuba ' mencekik kewangan ” dia di tengah-tengah perpecahan mereka “dengan menyekat akses [dia] kepada dana” apabila dia “tidak akur kepada setiap permintaan [nya],” Lenny kini sedang dalam “percutian tanpa perbelanjaan dengan” Katharina.'Dia telah meninggalkan isteri dan anak-anak tanpa wang tunai, akses kepada dana dan kurang daripada $3,000 kredit yang ada pada kad kredit bersama,' dakwaan dokumen mahkamah.

Sementara itu, Lenny mendakwa Lisa yang didakwa 'menyalahgunakan' kad kredit bersama mereka untuk 'membeli barang untuk dirinya sendiri' di tengah-tengah perjalanannya dan Katharina.

“Bulan lepas bilnya hampir 60K. Bulan ini dia meneruskan penderaan itu, termasuk membeli barang kemas dan pakaian untuk dirinya sendiri, yang meletakkan kad itu melebihi had sebelum saya bercuti,” dakwa Lenny.

Tetapi Lisa menegaskan bahawa caj yang dikenakan pada kad itu adalah untuk anak-anaknya, yuran peguamnya , atau perbelanjaan Lenny.

Lisa juga telah menuduh Lenny atau mencaci dan mengugutnya di hadapan anak-anak mereka, yang juga dinafikan Lenny.

“Setakat dicaci, ia adalah sebaliknya. Lisa yang sentiasa menyerang dan memarahi saya,” sanggahnya. 'Saya berpindah ke bilik tidur lain, dan apabila itu tidak mencukupi, saya terpaksa menyewa sebuah apartmen. Saya cuba sedaya upaya untuk mengelakkan konflik. Saya hanya mahu bercerai.”

“Lisa menggunakan pemfailan mahkamah ini untuk menggambarkan saya dengan buruk dalam akhbar. Ia lebih teruk daripada siaran akhbar kerana fakta bahawa ia difailkan memberikannya kesahihan,” Lenny meneruskan dalam e-mel kepada Muka surat Enam , mengesahkan bahawa dia membayar 'semuanya untuk kanak-kanak secara berasingan.'

Menurut Lenny, Lisa kini tinggal di rumah perkahwinan mereka $52 juta dengan anak-anak mereka 'tanpa satu perbelanjaan.'

“Dia menuntut saya membayar bil untuk memberinya lebih banyak wang untuk dibelanjakan. Saya enggan tetapi membayarnya sebanyak $5K sekiranya berlaku kecemasan,” dakwanya. 'Dia segera membelanjakan $3K untuk membawa orang keluar makan malam, dan apabila saya enggan menghantar lebih banyak wang kepadanya, dia membuat pembayaran $20K daripada akaun semak saya tanpa pengetahuan atau persetujuan saya.'

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima pengeluaran berbalut pada awal Julai dan dijangka kembali ke Peacock akhir tahun ini.