Lisa Hochstein memerlukan pakar bedah plastik baru selepas berpecah daripada suami yang berjauhan Lenny Hochstein dalam bulan May.

Dalam catatan teduh yang dikongsikan ke Kisah Instagramnya beberapa hari lalu, Suri Rumah Sebenar Miami bintang, yang berkongsi dua orang anak kecil dengan pembedahan plastik , termasuk Logan yang berumur tujuh tahun dan Elle yang berusia tiga tahun, meminta pakar bedah di selatan Florida DM dia ketika Lenny melangkah keluar dengan teman wanita Katharina Mazepa , siapa dia pernah dating sejak awal tahun ini.

'Mencari pakar bedah yang pakar dalam pembesaran payudara di selatan Florida,' tulis Lisa, seperti yang dilihat dalam tangkapan skrin yang dikongsi olehBravo dan Koktelpada Instagram . “Dm saya.”

RHOM Lisa Hochstein Memburu Pakar Bedah Plastik Selepas Lenny Berpisah

Semasa Lisa memburu pakar bedah plastik baharu, Lenny terus menikmatinya hubungan dengan Katharina , yang berkongsi foto biasa mereka berdua di Kisah Instagramnya.Dalam salah satu foto terbaharunya, Katharina dilihat dalam pakaian hitam yang minima ketika Lenny, yang juga berpakaian hitam, berdiri di sebelahnya sambil memeluknya.

RHOM Lenny Hochstein dan Katharina Mazepa Nikmati Keluar Malam

SebagaiRHOMpeminat mungkin tahu, perkara antara Lisa dan Lenny telah menjadi sangat perbalahan dalam beberapa bulan sejak mereka berpisah, dengan Lisa menuduh Lenny mengancamnya di hadapan anak-anak mereka dan cuba untuk kewangan mencekik dia .

Lisa juga telah berjuang untuk meninggalkan perkongsian mereka sebelum ini rumah $52 juta di Pulau Star, dan dia mempunyai banyak masalah dengan Katharina.

Kembali pada bulan Julai, Katharina memfailkan a perintah larangan terhadapRHOMahli pelakon, menuduhnya 'membuli dalam talian, mengintai, mengganggu dan mengancam' dia.

'Adalah malang bahawa Lisa mengambil jalan yang rendah untuk membuat dakwaan palsu yang mungkin dibuat untuk mendapatkan kelebihan berbanding Lenny dalam prosiding perceraian yang tidak wajar,' katanya dalam satu kenyataan. 'Saya berharap untuk hanya menumpukan pada melindungi kesejahteraan fizikal dan emosi saya, reputasi saya, hubungan perniagaan saya dan menjalani kehidupan yang aman dengan teman lelaki saya.'

Kemudian, pada bulan Ogos, dalam menjawab dakwaan Katharina , Lisa memberitahu Halaman Enam, 'Saya sedang bekerjasama dengan peguam saya mengenai tindak balas undang-undang terhadap dakwaan tidak masuk akalnya yang semua orang tahu adalah tidak benar ... Sungguh membazir masa dan wang mereka.'

Tidak lama kemudian, Lisa memfailkan dokumen mahkamahnya sendiri, meminta Katharina menjadi dijauhkan dari anak-anaknya .

'Suami telah mendedahkan anak-anak di bawah umur kepada teman wanitanya yang dianggapnya yang memudaratkan kepentingan terbaik anak-anak di bawah umur,' tulis Lisa. 'Teman wanita yang dianggap sebagai teman wanita suami, atas maklumat dan kepercayaan, telah bertindak dan terus bertindak dengan cara yang akan dilihat memudaratkan kanak-kanak bawah umur, sekiranya dia mempunyai sebarang hubungan akses kepada kanak-kanak bawah umur itu pada masa ini.'

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima memulakan penstriman di Peacock pada 8 Disember.