Lebih banyak drama di tengah-tengah yang berterusan perceraian yang tidak menentu daripada Suri Rumah Sebenar Miami bintang Lenny Hochstein dan Lisa Hochstein .

Teman wanita Dr. Lenny berusia 26 tahun, Katharina Mazepa , baru sahaja memfailkan perintah larangan terhadap isterinya yang berpisah, Lisa.

Kami Mingguan memecahkan berita yang menyatakan bahawa dalam perintah sekatan, yang difailkan pada 27 Julai, model teman wanita pakar bedah plastik berusia 55 tahun itu menuduh Lisa, 40, mengganggunya dalam talian .

Dalam dokumen mahkamah, Katharina mendakwa bahawaRHOMbintang Lisa mencipta beberapa akaun palsu di Instagram sambil juga mendakwa bahawa Lenny tidak setia kepada pasangannya dengannya semasa perkahwinan mereka.

'Saya telah memilih untuk tidak membalas dengan mesej ugutan, atau tidak sedap hati kepada Lisa sebaliknya menangani perkara ini dengan cara yang profesional dan betul iaitu melalui sistem kehakiman,' kata Katharina.Kami Mingguan dalam satu kenyataan. “Saya berharap melalui pemfailan ini membolehkan orang ramai mengetahui perkara sebenar iaitu saya tidak terlibat dengan Lenny sehinggalah selepas Lisa dan dia berpisah. … Selepas perpisahan Lenny barulah kami mula berkencan dan menjalinkan hubungan.”Katharina menyambung, “Sebenarnya saya bukan orang yang memusnahkan rumah, saya bukan orang yang memusnahkan keluarga, dan saya bukan seorang yang bertindak dengan cara yang tidak sepatutnya seperti yang dinyatakan secara terbuka oleh Lisa. Pemfailan ini akan membuktikannya, dan pelepasan injunksi untuknya yang telah diberikan oleh hakim diharapkan dapat menghentikan buli dalam talian, mengintai, mengganggu dan tingkah laku mengancam daripada Lisa.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Lisa Hochstein Lisa's World (@lisahochstein)

'Adalah malang bahawa Lisa telah mengambil jalan yang rendah untuk membuat dakwaan palsu yang mungkin dibuat untuk mendapatkan kelebihan berbanding Lenny dalam prosiding perceraian yang tidak wajar,' tambahnya. 'Saya berharap untuk hanya menumpukan pada melindungi kesejahteraan fizikal dan emosi saya, reputasi saya, hubungan perniagaan saya dan menjalani kehidupan yang aman dengan teman lelaki saya.'

Perwakilan untuk Katharina juga bercakap kepada outlet itu, menyatakan bahawa injunksi telah difailkan untuk menamatkan dakwaan buli dan gangguan Lisa, mendakwa bahawa tuntutan telah dibuat oleh Lisa 'semata-mata untuk tujuan membahayakan keselamatan fizikal, emosi Katharina- keberadaan, reputasi, dan perniagaan.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Katharina Mazepa (@katharinamazepa)

Buat masa ini, Lisa masih belum menjawab dakwaan Katharina.

Berita ini datang hanya beberapa minggu selepas Lisa dan Lenny kedua-duanya meletakkan satu barisan hadapan seperti mereka menyambut ulang tahun ketujuh anak mereka Logan bersama-sama.

Selepas 12 tahun perkahwinan, dan dua anak bersama, Lenny difailkan untuk bercerai daripada Lisa pada Mei kerana dia menyatakan tidak ada harapan yang munasabah untuk perdamaian. Lisa menyatakan ketika itu dia 'buta' oleh perpecahan.

Suri Rumah Sebenar Miamimusim kelima penggambaran selesai seminggu yang lalu. Peacock masih belum mengumumkan tarikh tayangannya.