Lisa Hochstein memanggilnya suami yang terasing , Lenny Hochstein , di Instagram awal minggu ini selepas menyedari bahawa dia telah dipotong daripada video yang dikongsinya pada bulan lalu semasa perayaan Halloween 2021 mereka.

Beberapa minggu selepas klip parti itu, yang dihadiri oleh Lenny teman wanita semasa , Katharina Mazepa , 27, telah dikongsi, yang Suri Rumah Sebenar Miami pelakon, 40, menyoal bekas pasangannya, 56, tentang suntingan itu sambil menjawab aduannya.

“Halloween 2021. Siapa yang sudah bersedia untuk 2022?” Lenny bertanya kepada pengikutnya pada 12 Oktober, bersama dengan klip sambutan tahun lepas.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh lenny hochstein (@lennyhochstein)Kemudian, di bahagian komen siaran itu, Lisa mempersoalkan Lenny tentang kekurangan rakaman yang dia ada.

“Mengapa saya disunting daripada video ini?” dia tertanya-tanya.

'Anda berada dalam [empat] babak. Saya hanya dalam dua. Satu-satunya orang yang disunting ialah saya,” jawab Lenny.

Tetapi Lisa masih tidak berpuas hati dan terus bertanya, 'Mengapa tidak menyiarkan yang asal?'

'Asal berpusat di sekitar satu orang,' jelasnya.

RHOM Lisa Hochstein Menyeru Lenny kerana Mengedit Video Halloweennya

SebagaiRHOMpeminat mungkin tahu, Lisa dan Lenny mengadakan pesta Halloween tahunan di tempat mereka rumah agam $52 juta di Pulau Star, di mana Lisa mempunyai khabarnya kekal dalam bulan-bulan sejak itu perpecahan Mei mereka - sangat mengecewakan Lenny.

Sebenarnya, pada bulan Jun, Lenny pergi ke mahkamah berharap Lisa dikeluarkan dari kediaman itu, mendakwa pranikah mereka memerlukan dia mengosongkan premis itu dalam tempoh 30 hari selepas itu pemfailan cerainya .

Juga di bahagian komen siaran Instagram Lenny, yang 'disukai' oleh Katharina, dia memberi reaksi kepada peminat yang tertanya-tanya mengapa dua anaknya dan Lisa, Logan, 7, dan Elle, 3, dimasukkan ke dalam klip 'dewasa parti.”

RHOM Lenny Hochstein dan Anak perempuan Elle pada Halloween sebagai Video

“Adakah terdapat keperluan untuk memasukkan anak-anak anda dalam video itu? Ia pesta dewasa,” tulis orang itu.

“Mereka menikmati rumah hantu dan suka melihat semua orang awal sebelum mereka tidur. Ada apa dengan awak?” balas Lenny.

RHOM Lenny Hochstein Menjelaskan Berpesta Bersama Kanak-Kanak pada Halloween

Perseteruan Instagram Lisa dan Lenny berlaku berikutan dakwaan Lisa mengenainya ketidakupayaan untuk membeli lampin dan makanan untuk anak-anaknya.

Dalam kertas mahkamah yang difailkan awal bulan ini, Lisa menuduh Lenny memotongnya dari segi kewangan dengan menghalangnya daripada mengakses kad American Expressnya. Seperti yang dijelaskannya, dia baru-baru ini cuba 'membeli lampin dan makanan' untuk anak-anak mereka tetapi mendapati bahawa 'kad kredit telah ditolak.'

Suri Rumah Sebenar Miami musim kelima memulakan penstriman di Peacock pada 8 Disember.