Utusan saya bekas suami isteri, Tommy Manzo , telah diperintahkan untuk menjauhi dia dan suaminya sekarang, Dave Cantin , yang didakwanya membayar seseorang untuk menyerang pada Julai 2015.

Beberapa hari selepas itu Tommy telah ditangkap dan didakwa melakukan jenayah kekerasan dalam membantu aktiviti raket dan konspirasi untuk melakukan jenayah kekerasan, laporan telah mendedahkan bahawa dia telah dilarang daripada mempunyai sebarang hubungan dengan bekas Suri Rumah Sebenar New Jersey castmate dan hubbynya, melainkan peguam hadir.

Pada 3 Julai, ORANG berkongsi butiran dokumen mahkamah, mendedahkan bahawa jika Tommy membayar jaminan $100,000, dia tidak akan dapat meninggalkan negeri New Jersey, dan tidak akan dapat berkomunikasi dengan bekasnya.

SebagaiRHONJPeminat mungkin pernah mendengar, Tommy telah ditahan pada hari Selasa selepas dia dilaporkan mengupah seorang yang dikatakan samseng bernama John Perna untuk menyerang Dave sebagai pertukaran untuk perkahwinan yang sangat diskaun di The Brownstone, yang dia miliki bersama Albert Manzo , suami kepada Kakak Dina yang terasing , Caroline Manzo

Tommy 'adalah pemilik bersama restoran dan tempat perkahwinan ('Tempat') di Passaic County di mana defendan John Perna dijadualkan mengadakan majlis resepsi perkahwinan pada 16 Ogos 2015,' jelas dakwaan itu, sambil menambah bahawa Tommy adalah ' kecewa' bahawa Dave 'mempunyai hubungan berterusan dengan' Dina dan 'merancang untuk melakukan serangan ganas terhadap' Dave 'yang akan meninggalkan parut muka kekal.'Semasa serangan yang dilaporkan, dokumen mendedahkan, John didakwa 'menggunakan senjata berbahaya...dengan niat untuk mendatangkan kecederaan kekal yang serius' dan 'memenuhi persetujuannya untuk mengadakan resepsi pada harga percuma atau diskaun.'

Berikutan penahanan itu, Caroline mengeluarkan kenyataan ke TV Tambahan.

'Kami patah hati,' katanya. “Ini adalah keluarga di kedua-dua belah pihak. Saya ingin tahu kebenaran dan kesetiaan saya akan berbohong dengan kebenaran. Kami tidak lari daripada perkara seperti ini, kami menanganinya, dan saya berasa selesa dengan itu kerana kami dilukis dengan berus yang tidak mencerminkan siapa kami sebagai manusia.

Tommy ada mengaku tidak bersalah kepada pertuduhan.

Kredit Foto: Patrick Mcmullan/PMC, Instagram