Utusan saya bekas suami, Tommy Manzo , telah ditangkap oleh ejen FBI selepas dia didakwa mengupah ahli Keluarga Jenayah Lucchese untuk memukul bekas Suri Rumah Sebenar New Jersey suami dan teman lelaki semasa ahli pelakon, Dave Cantin , pada Julai 2015.

Menurut laporan baharu yang mengejutkan, Tommy dan seorang perusuh terkenal telah ditangkap pada hari Selasa kerana telah dipukul Dave sebagai pertukaran untuk kadar diskaun pada majlis perkahwinan dan resepsi di Restoran Brownstone di Paterson, New Jersey, yang dimiliki bersama oleh Tommy dan Albert Manzo , suami kepada Kakak Dina yang terasing , Caroline Manzo .

Dalam laporan 30 Jun daripada Suara Harian , didedahkan bahawa Peguam A.S Craig Carpenito mendakwa Tommy telah mendaftar ahli Keluarga Jenayah Lucchese John Perna untuk menyerang Dave.

Kemudian, selepas dipukul, John 'mengadakan resepsi perkahwinan yang mewah di restoran Manzo dengan sebahagian kecil daripada harga,' jelas peguam itu.

Laporan itu seterusnya mendedahkan bahawa seorang lagi rakan sekutu Lucchese, yang merupakan kawan rapat Tommy, membayar bil untuk majlis perkahwinan dan resepsi pada Ogos 2015, yang dihadiri lebih 300 orang, yang kebanyakannya dipercayai ahli keluarga jenayah itu. .Berikutan dakwaan persekutuan yang dijalankan oleh juri besar Newark, New Jersey, Tommy dan John didakwa dengan keganasan dan konspirasi raket. Di samping itu, Tommy telah dipukul dengan memalsukan dan menyembunyikan rekod dan John dihadapkan dengan pertuduhan konspirasi untuk melakukan penipuan wayar dan mel selepas dia secara palsu mendakwa Mercedes Benznya telah dicuri dan dimusnahkan.

Dua tahun selepas Dave dipukul, dia dan Dina menjadi sasaran rompakan rumah di mana kedua-dua mereka diserang di bekas rumah mereka di New Jersey oleh dua lelaki bertopeng, seorang daripadanya memukul Dave dengan kelawar dan seorang lagi menumbuk Dina beberapa kali.

Pada bulan Mei tahun lepas, sebagai ORANG melaporkan, salah seorang daripada lelaki itu telah ditangkap.

Dina muncul dalam kedudukan sepenuh masa pada dua musim pertamaRHONJdan kembali sebentar untuk peranan 'suri rumah' dalam musim keenam. Kemudian, selepas meninggalkan persembahan, Dina berpindah ke Orange County , di mana dia telah menikmati kehidupan yang lebih peribadi dengan Dave dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Sebagai peminatRHONJMaklumlah, Dina dan Caroline sudah lama berpisah. Pada tahun 2017, Dina mencadangkan Caroline yang menjauhkan mereka dari perdamaian .