Kredit: Charles Sykes/Bravo

Walaupun Frank dan Dolores Catania bercerai lebih 20 tahun lalu, persahabatan mereka tetap kukuh. Begitu kuat, sebenarnya, bahawa ia sebenarnya menjadi isu dalam sesetengah daripada mereka perhubungan romantik pada Suri Rumah Sebenar New Jersey .

Kedua-dua bekas kini berkencan dengan orang lain. Pada masa lalu, Frank mencadangkan teman lelaki Dolores sekarang Paul Connell adalahalfa -setanding dengan Cerita mainan Buzz Lightyear .

Dalam temu bual dengan Kami Mingguan di BravoCon, Frank berkongsi bahawa hubungannya dengan Paul tidak sempurna.

'Kami tidak berada dalam keadaan terbaik kerana Paul tidak biasa dengan dinamik antara Dolores dan saya,' jelasnya. 'Jika anda meluangkan lebih banyak masa dengan Dolores dan saya, anda dapat melihat tiada apa yang perlu dirisaukan, bukan? Saya cintakan dia. Saya akan sentiasa mencintainya. Saya sentiasa menjaga dia.”

Hubungan lelaki, bagaimanapun, berada di landasan yang lebih baik.'Dia menjadi lebih baik, dan kami telah menghabiskan lebih banyak masa bersama dan saya fikir dia menjadi lebih selesa,' kata bintang itu. “Sebarang ketegangan yang ada sebelum ini, saya rasa ia sudah hilang. … Apabila saya melihatnya, kita berpelukan sekarang.”

anak dia Frankie mempunyai pandangan yang sedikit berbeza.

'Saya tidak tahu betapa hebatnya dia sesuai dengan ayah saya, dan saya hanya jujur ​​di sini,' kata pemain berusia 24 tahun itu. “Mereka berdua mempunyai personaliti alfa yang sangat jantan, anda tahu? Jadi, saya tidak fikir mereka gel dengan sempurna.

Walaupun 'bertelagah' mereka, Frankie fikir lelaki itu akan dapat menyelesaikannya suatu hari nanti. 'Mereka menyelesaikan perbezaan,' katanya. 'Mereka berdua adalah orang yang luar biasa, jadi mereka mencari jalan melaluinya.'

Pada persidangan itu, bapa kepada dua anak itu berkongsi bahawa dia, Dolores, dan Paul makan malam bersama kadang-kadang. 'Dia seorang lelaki yang sangat keren, dia baik, dia sangat jantan,' kata Frank. 'Walaupun dia berasal dari Ireland, dia mengingatkan saya tentang jenis lelaki yang saya pernah membesar.'

Selepas penonton menunjukkan bahawa Dolores memakai cincin sekarang, Suri Rumah menafikan telah bertunang. 'Saya akan menukarnya!' dia berkata secara berseloroh, dan dia menjelaskan bahawa dia telah ditanya begitu banyak.

Pada panel 'Biar Saya Beritahu Anda Sesuatu Tentang Keluarga Kami', Dolores juga ditanya tentang kemungkinan berpindah bersama Paul.

'Saya sudah melakukannya,' dedahnya. Menurut Dolores, mereka mula bersekedudukan 'Disember lalu.'

'Paulie mahukan itu,' katanya, dan dia menyindir bahawa dia 'tetap di sana [dan] tidak pernah pergi.'

Dolores memberitahu ORANG bahawa Paul adalah sistem sokongan yang baik, dan dia 'sangat praktikal dalam hidup saya.'

'Dia sentiasa memuji saya. Dia mahu menjadikan hidup saya lebih baik. Dan apabila saya mula-mula bertemu dengannya, dia memberitahu saya itu yang dia mahukan. Apabila dia datang dalam hidup saya, dia berkata, 'Saya tahu awak sangat berdikari, tetapi saya mahu menjadi sebahagian daripada barangan awak, jadi izinkan saya.'”

“Dan sebebas saya dan tidak pernah memerlukan itu, saya tidak pernah mendengar seseorang berkata begitu. Jadi saya agak cair,” kata Dolores. 'Ia hanya meruntuhkan dinding kecil yang saya selalu ada sebagai gadis yang sukar ini.'

Dalam panel yang berbeza, Frank berkata dia dan Paul telah 'berjalan jauh, jauh. Saya tidak pernah mempunyai masalah dengan Paulie, apa yang saya mahu dia lakukan ialah berada di sekeliling Dolores dan saya pada masa yang sama supaya dia dapat melihat bahawa hubungan kami bukanlah sesuatu yang perlu kami risaukan. Sekarang dia nampak, saya akan lakukan apa sahaja untuknya.”