Beberapa minggu selepas dilaporkan bahawa restoran yang dimiliki oleh Joe Gorga dan isterinya Melissa Gorga telah menerima a gred gagal semasa pemeriksaan kesihatan, restoran itu terus mengalami banyak masalah.

Yang terbaru ialah Suri Rumah Sebenar New Jersey restoran bintang -Pasta & Piza Buatan Sendiri Gorga– sedang dihujani ulasan buruk oleh pelanggan, dan terdapat spekulasi bahawa mereka tidak lagi memilikinya!

Mula-mula restoran ini mempunyai 2.5 bintang daripada 5 bintang pada masa ini Yelp dengan ulasan yang tidak betul.

Seorang pengulas menulis, “Bolehkah saya tidak memberikan bintang untuk ulasan ini kerana memberi satu Bintang adalah terlalu bagus untuk restoran ini. mula-mula kosong, 2 meja orang nampak tak puas hati. Bebola daging masih beku di atas pinggan. Piza rasanya seperti rantaian pizza yang rendah. Tiada rasa, tiada rupa asli.”

“Tempat ini memang sedap!” kata kedai makan lain yang memesan hidangan daging lembu dan pasta. “Ia tidak mempunyai garam dan tiada rasa. Kuah hampir tidak ada dan tidak mempunyai rasa seperti sos Itali selalu. Suri rumah itu mesti bukan pencinta rasa.”Seorang lagi penerima menyifatkan menerima [bebola daging[ sejuk] malah berkongsi gambar makanan mereka yang tidak begitu menyelerakan. Mereka menulis, 'Saya mempunyai aplikasi bebola daging, rakan saya meminta parm bebola daging pada bungkus gandum. Apl saya ialah 3 bebola daging kecil yang jelas daripada beg beku. Mereka masih sejuk sebenarnya.”

ulasan buruk pasta gorgas

Bukan itu sahaja, namun beberapa ulasan yang dibuat dalam tempoh dua minggu yang lalu menyatakan bahawa Gorgas tidak lagi memiliki restoran itu.

Satu orang menulis pada 1/4/18 – “FYI: GORGAS TIDAK MEMILIKI INI LAGI!! Jangan datang ke sini atas sebab itu kerana pemilik lama mengambil semula tempat itu. Tidak pasti sebabnya tetapi Gorgas tiada kaitan dengannya lagi. Jangan beli Groupon atau locaflavor kerana ia TIDAK akan dihormati!”

Orang lain menulis pada 28/12/17 – “TEMPAT INI TIDAK AKAN MENERIMA KUMPULAN!!! Saya membeli Groupon untuk tempat ini dan mereka tidak akan menghormatinya... Pemilik baharu memberitahu saya jika saya boleh menutup mulut saya, dia mungkin boleh membantu saya. Saya menjelaskan keadaan saya kepadanya dan dia berkata bahawa dia tidak dapat membantu saya kerana dia bukan ahli Groupon atau Local Flavor.”

Tangkapan skrin siaran ini ada di bawah -

gorgas pasta pemilik baru

Berita bahawa Gorgas tidak lagi memiliki restoran itu masuk akal kerana Joe tidak mempromosikan restoran itu padanya Instagram sejak dua bulan lalu. Catatan terakhir yang dibuatnya mengenainya adalah pada 4 November. Lihatlah Melissa muka surat juga menunjukkan dia tidak menyiarkan tentang restoran itu selama beberapa bulan.

Pembukaan restoran itu dipaparkan di RHONJ musim ini kerana Joe mendedahkan dia membuka restoran Itali pada Mei sebagai cara untuk memberi penghormatan kepada arwah ibunya, Antonia Gorga yang meninggal dunia awal tahun ini. Dia meminta bantuan Melissa, kakaknya Teresa Giudice , dan bapanya giancinto gorga .

BERITAHU KAMI – PEMIKIRAN MENGENAI ULASAN? TERKEJUT GORGA MUNGKIN TIDAK MEMILIKINYA LAGI?