Kredit: Fuck USA/Alamy

Luis Ruelas ' bekas isteri , Marisa DiMartino , menghabiskan hujung minggu lalu di Atlantic City meraikan hari lahir anak lelaki mereka Louis bersama isteri baharunya, Teresa Giudice . Dan semasa temu bual baharu, dia mendedahkan bagaimana ia berlaku.

Selepas mengakui bahawa dia pada mulanya teragak-agak untuk mengenali Suri Rumah Sebenar New Jersey pelakon, Marisa, yang baru beberapa kali bertemu Teresa sebelum dia dan Luis perkahwinan pada bulan Ogos , mengesahkan dia berseronok dengan Teresa ketika mereka bermain Top Golf, makan malam stik, menghadiri rancangan komedi Sebastian Maniscalco, dan melawat kelab malam.

'Dia sangat baik,' kata Marisa Muka surat Enam pada 9 November. '[Dan dia] tidak boleh menjadi lebih akomodatif dan hormat ... Semuanya mesra.'

Manakala Marisa dan Luis, yang hubungan yang didakwa bermasalah menjadi tajuk utama selepas dia dan Teresa mula berkencan pada 2020 , tidak banyak bercakap dalam A.C., dia dan Teresa mengadakan beberapa pertukaran mesra.

'[Teresa] memberitahu saya bahawa dia menyayangi [anak-anak saya] seperti mereka sendiri,' dedah Marisa. 'Anak saya, dia tidak mempunyai apa-apa selain perkara yang baik untuk dikatakan tentang dia juga.'Marisa menghargai apabila Teresa mencadangkan dia 'pergi dan berdiri di belakang anaknya' semasa keknya dipotong dan berkata Jennifer Aydin , yang turut hadir, 'sangat bagus' dan bertanya sama ada dia selesa berada di latar belakang video media sosial mereka.

Mengenai kedudukannya bersama Luis, Marisa berkata walaupun mereka berdua tidak berada di tempat yang bagus selepas berpisah, keadaan mula menjadi lebih baik kira-kira setahun setengah yang lalu.

'Apabila saya dan Luis, kami pada dasarnya bercakap antara satu sama lain apabila kami perlu menjadi ibu bapa bersama,' dedah Marisa. “Ia bukan seperti kami bercakap antara satu sama lain setiap hari atau pergi makan malam setiap hari. Ia hanya mengenai kanak-kanak.'

Bila Luis mula muncul padaRHONJ, Marisa tidak suka idea anak-anak mereka muncul bersamanya. Tetapi kini, selepas merasakan Luis 'datang untuk menunjukkan sisi berbeza' dirinya, dia lebih selesa dengan idea itu.

Sebaik sahaja mereka berkahwin , Saya fikir, 'Wanita ini adalah sebahagian daripada kehidupan anak-anak saya.' Saya tidak boleh keluar sepenuhnya, anda tahu, ia tidak sesuai untuk anak-anak saya. Saya melakukan ini hanya untuk anak-anak saya,' dia berkongsi, sambil menambah bahawa dia 'tidak' minat dalam penggambaran tetapi 'mungkin' akan muncul jika salah satu acara keluarga mereka dirakamkan.

'Semua perkara saya adalah semua tentang keluarga terdekat,' jelasnya. “Hubungan saya hanya dengan keluarga terdekat mereka iaitu anak-anak. Sudah dua tahun saya cuba menjauhkan diri daripada pandangan umum dan, dengan berbuat demikian, ia mengurangkan masa untuk saya dan anak lelaki saya yang lain [Louie].”

Sejak perceraian 2013 mereka, Luis dan Marisa telah berkongsi hak penjagaan anak bongsu mereka, Nicholas, yang autistik dan tinggal bersama ibunya manakala Louis tinggal bersama Luis, Teresa , dan empat anak perempuan Teresa.

Bercakap tentang hubungan Luis dan Teresa, Marisa berkata dia percaya mereka adalah 'pasangan yang baik' kerana mereka mempunyai 'tenaga 'sedang dalam perjalanan' yang sama,' mempunyai 'personaliti yang sangat serupa,' dan 'kedua-duanya suka tumpuan.'

Dalam temu bualnya sendiri dengan Halaman Enam, Teresa berkata, “Marisa ialah seorang ibu yang luar biasa dan saya sangat seronok mengenalinya dan tidak sabar untuk meluangkan lebih banyak masa bersamanya. Dia sekolah lama seperti saya dan saya suka itu.”

Dia juga berkata demikian semasa dia bekas suami sendiri , Joe Hakim , bertemu Luis dan menyambutnya 'dengan tangan terbuka,' dia percaya Marisa melakukan perkara yang sama dengannya.

'Menggabungkan sepenuhnya keluarga kami bersama-sama adalah sangat penting untuk Louie dan saya dan itu termasuk Joe dan Marisa,' kata Teresa. 'Kami gembira, anak-anak kami gembira dan bekas kami gembira dan kedua-duanya adalah bahagian yang sihat dan positif dalam kehidupan baharu kami bersama, kami benar-benar diberkati.'

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.