Suri Rumah Sebenar New Jersey pelakon menyatakan kebimbangan untuk Teresa Giudice berikutan pelepasan a video pelik dia kini-tunang , Luis Ruelas , pada malam Selasa episod perdana musim 12. Dan kini, beberapa hari kemudian, salah seorang lelaki tidak berbaju yang dipaparkan dalam video bersama Luis bersuara.

Dalam temu bual baru, Jurulatih Kevin Voisin mendedahkan bahawa klip itu dibuat lebih lima tahun lalu, semasa Luis menghadiri kem Wake Up Warrior, dan menerangkan untuk tujuan apa video itu dibuat.

“Saya boleh faham tanpa konteks. Tanpa konteks, ada sekumpulan lelaki aneh dengan baju mereka,' Kevin, yang pernah bekerja sebagai jurulatih di Wake Up Warrior, program yang disertai Luis sebelum membuat klip itu, memberitahu Kami Mingguan pada 3 Februari.

Menurut Kevin, kem Wake Up Warrior memberi tumpuan kepada lelaki yang saling bertanggungjawab. Bagaimanapun, klip yang dibuat Luis tidak 'berniat' untuk dikongsi. Malah, beliau berkata ia adalah 'amat jarang' untuk peserta merakam diri mereka sendiri.

'Saya tidak mahu mengatakan ia untuk kegunaan awam [atau bertindak] seperti ia sesuatu untuk disembunyikan, tetapi ia adalah konteks yang sangat unik dan ia seperti 'What the f–k is happening?'' akuinya.SebagaiRHONJpeminat mungkin pernah mendengar, klip Luis pertama kali muncul pada Julai 2021 dan dipaparkan Bakal suami Teresa cuba menang balik seorang bekas .

“Saya pulang ke rumah untuk berjumpa dengan awak, bertunang dan membawa keluarga kita bersama dan akhirnya berkahwin dan menjalani kehidupan bersama. Saya telah berada di sini selama seminggu,” kata Luis dalam video itu. “Saya sayang anak-anak kita dan saya harap awak terima mesej ini dengan baik. Terima kasih, saya mencintai awak. Terima kasih atas masa anda. Saya harap ini menyentuh hati awak... Saya sayang awak. Saya minta maaf kerana saya membuat kesilapan dan menahan diri dan menahan kebenaran saya dan bimbang tentang orang lain di sekeliling saya. … Saya minta maaf kerana membuat awak melalui kesakitan. Terima kasih kerana bersabar dengan saya dan melihat lelaki yang anda lihat dalam diri saya.”

Walaupun Kevin tidak dapat mengesahkan untuk siapa video itu dibuat, orang dalam memberitahu Kami Mingguan bahawa video itu dibuat Paula Sanchez , yang Luis bertarikh dari 2011 hingga 2018, dua tahun sebelum permulaan percintaannya dengan Teresa.

“Apa yang berlaku ialah dia telah mencederakan Paula dan anak perempuannya dengan teruk, menyebabkan dia memberikan cincin pertunangan itu semula,” dedah orang dalam, mendakwa Luis pulang ke rumah dan melamarnya semula selepas menamatkan program itu.

Kevin terus mengatakan bahawa latihan itu adalah sebahagian daripada 'pijar fizikal.'

“Ia adalah acara yang sukar untuk diselesaikan. Kami meletihkan anda dari segi emosi, mental, rohani setiap cara yang mungkin dalam acara gaya bootcamp,” kongsinya. “Ia benar-benar lelaki yang benar-benar mahu berhubung dengan perasaan mereka dan mereka mahu meluahkan dan melakukan sesuatu mengenainya dan ia sangat berkuasa dan saya pasti mereka melakukannya secara tidak sempurna dengan cara yang tidak sempurna dan ada kuasa sebenar dalam hal itu terutamanya. untuk orang yang pertama kali melakukannya.”

'Banyak masa dalam peristiwa apa yang berlaku ialah lelaki mempunyai momen, pendedahan atau perasaan yang sangat besar. … Itulah detik hebat yang mengambil alih mereka. Itu adalah rakaman yang sangat nyata tentang apa yang dirasai dan disedari pada saat itu,” tambahnya.

Bagi dakwaan orang dalam bahawa ia dibuat untuk Paula, yang nampaknya begitu sesuai dengan garis masa , Kevin tidak pasti.

“Saya tiada konteks. Saya duduk di sebelahnya. Ia adalah detik sebenar untuknya,” katanya mengenai Luis. 'Dia benar-benar mahu menukar sedikit. Apa yang dia minta maaf, saya tidak tahu. Saya benar-benar tidak tahu.”

“Tujuan pengunduran itu adalah untuk membuka orang ramai untuk mengingati bahawa tidak kira berapa banyak wang yang anda ada. Tanpa keluarga awak, awak bukan apa-apa,” sambung Kevin. 'Tidak kira berapa banyak kejayaan yang anda miliki tanpa kesihatan anda, anda benar-benar tidak akan pergi jauh. Jika anda ingin mempunyai spektrum penuh dalam hidup anda. Tidak cukup untuk membuat wang dan meminta orang menghormati anda kerana anda boleh membeli rasa hormat itu. Anda benar-benar perlu melakukan kerja dalam hidup anda untuk memiliki semuanya.”

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 12 disiarkan pada hari Selasa pukul 8/7c di Bravo.