Mereka berkata ia tidak akan bertahan, dan nampaknya ia betul.

Hanya beberapa hari selepas mengumumkannya majlis perkahwinan ditangguhkan , laporan baru mendedahkan bahawa Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang debu Danielle dan tunangnya selama seminggu, Oliver Maier , dah putus cinta.

Pelbagai sumber memberitahu Kami Mingguan bahawa Danielle dan Oliver telah memanggilnya berhenti mengikuti enam minggu dating . Dan walaupun pasangan itu pergi membeli-belah untuk cincin pertunangan hujung minggu ini, nampaknya dia akhirnya tidak membeli sebarang cincin untuk Danielle… walaupun dia mempamerkan cincin dalam talian.

Minggu lalu, Danielle mengejutkan peminat RHONJ apabila dia mengumumkan dia berpacaran dengan Oliver. Pengumuman itu datang hanya beberapa hari selepas itu memuktamadkan perceraiannya daripada bekas suaminya Marty Caffrey . Dan kemudian Khamis lalu, wakilnya mengesahkan pertunangan dia dan mengumumkan rancangan mereka untuk berkahwin hari ini, 4 Mac.

'Saya benar-benar tidak sabar untuk membuat kehidupan baru untuk diri saya sendiri dengan Oliver dan meletakkan hidup saya di jalan yang positif dan produktif,' kata Danielle minggu lalu. “Ini adalah permulaan baharu bagi saya dan saya teruja untuk melihat semua yang dibawanya.”Sementara itu, laporan lain mendedahkan bahawa Oliver mungkin bukan seorang Duke. Selepas lamarannya minggu lalu, wakil Danielle telah mendakwa dia adalah 'Duke of Provence' dan Danielle akan menjadi Duchess selepas perkahwinan mereka.

Bagaimanapun, menurut Muka surat Enam , gelaran 'Duke of Provence' adalah tidak benar kerana Provence telah diwarisi oleh Raja Louis XI dari Perancis pada tahun 1481, menjadi sebahagian daripada domain diraja Perancis. Terjemahan - gelaran 'Duke of Provence' sama sekali tidak bermakna.

'Dia adalah keturunan duke dari sekitar 700 tahun yang lalu,' kata orang dalam. “Keturunan sudah tidak wujud lagi. Tajuk itu tiada gunanya.”

Dan awal hari ini, Radar Online menerbitkan video yang menunjukkan Oliver hampir lemas semasa dia dilaporkan 'mabuk' semasa bercuti bersama Danielle di St. Barth minggu lalu.

Apabila Danielle membatalkan perkahwinannya hujung minggu ini, dia menyebut fakta bahawa dua anak perempuannya, Jillian , dan Christina Debu , 'menolak ke belakang' menentangnya. Nampaknya mereka mempunyai alasan yang kukuh kerana laporan lain oleh Us Weekly menyatakan mereka masih belum bertemu Oliver.

Oliver ialah tunang Danielle yang ke-21.

Kredit Foto: Lev Radin/Shutterstock.com, Instagram

BERITAHU KAMI – ANDA NAMPAK INI AKAN DATANG BETUL?