Jika pada mulanya anda tidak berjaya, cuba, cuba lagi! Ini nampaknya moto debu Danielle , yang baru bertunang kali ke-21.

Tak sampai dua minggu selepas memuktamadkan perceraiannya daripada Marty Caffrey , yang Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang ditetapkan untuk berkahwin dengan teman lelaki Oliver Maier selepas kira-kira enam minggu berkenalan.

Pada 28 Februari, wakil Danielle mengesahkan pertunangannya Kami Mingguan dan mendedahkan dia dan Oliver akan mengikat tali pertunangan pada hari Isnin, 4 Mac di New York City. Wakil itu juga mengesahkan Danielle akan menjadi seorang duchess sebaik sahaja dia berkata 'Saya lakukan' kerana bakal suaminya yang tidak lama lagi adalah Duke of Provence.

Danielle dan Oliver mengesahkan percintaan mereka di Instagram awal minggu ini sambil menikmati percutian romantik di St. Barth.

'Mereka sedang berpacaran dan sangat bercinta,' kata sumber pada hari Isnin.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Danielle Staub (@daniellestaub)

Danielle dan bekas suami Marty, yang berkahwin Mei lalu di Bahamas , memuktamadkan perceraian mereka kurang daripada dua minggu lalu selepas membuat tuntutan penderaan lisan terhadap satu sama lain dan memfailkan perintah sekatan pertarungan.

'Danielle sangat lega keadaan toksik ini akan berakhir dan tidak sabar untuk memulihkan hidupnya,' kata wakil Danielle kepada Us Weekly selepas perkahwinannya berakhir secara rasmi.

Pada Oktober tahun lalu, di tengah-tengah perpisahannya yang tidak kemas dengan Marty, Danielle berkata dia tidak akan berkahwin lagi.

'Maksud saya, saya mungkin bertunang beberapa kali lagi, tetapi perkahwinan tidak menjadi persoalan,' dakwanya.

Bagi Oliver, dia berkencan dengan kawan Danielle , Gina Curko , ketika pertama kali bertemu dengan bintang realiti itu dan dia tidak gembira mengetahui hubungan baru mereka.

'Tidak dapat diduga apa yang dia lakukan kepada saya. Dan dengar, Danielle Staub, kita semua tahu apa dia, jadi pengkhianatannya, saya tidak membazirkan tenaga kerana dia tidak bermakna apa-apa kepada saya, 'kata Gina selepas pasangan itu mendedahkan kepada umum di Instagram. 'Dia akan mencuri teman lelaki anda jika anda mempunyainya. Dia akan mencuri teman lelaki sesiapa sahaja.'

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 10 akan memulakan penggambaran bulan depan .

Kredit Foto: Diego Corredor/Media Punch/INSTARimages.com, Instagram