Dalam berita yang agak mengejutkan hari ini, Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Dolores Catania sedang membuka tentang kaedah melampau yang dia gunakan untuk menurunkan berat badan.

Dalam temu bual baru, Dolores mendedahkan apa yang menyebabkan dia menjalani Sistem Belon Obalon yang menyebabkan dia menelan belon bersaiz pil yang kemudiannya mengembang dalam perutnya untuk mengelakkan makan berlebihan.

Dolores bersuara dalam keluaran cetakan terbaharu OK! Majalah dan berkongsi apa yang membawa kepada kejatuhan beliau mengenai berat badannya.

'Saya berasa sangat sedar tentang berat badan saya,' kata Dolores tentang perasaannya tentang dirinya semasa menghadiri pesta bot Julai meraikan bintang realiti Bravo. “Saya telah menambah lebih 20 paun akibat tekanan dan makan lewat selepas penggambaran. Saya hanya membiarkan diri saya pergi.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dolores Catania (@dolorescatania)

Pendedahan Dolores lebih menakjubkan memandangkan dia adalah pemilik Gim Powerhouse di Old Bridge, NJ... sesuatu yang dikatakannya 'menambahkan sejumlah tekanan' kepada keinginannya untuk menurunkan berat badan dengan cepat. Apabila ditanya mengapa dia tidak hanya meningkatkan kerjanya, Dolores menyatakan: 'Kawalan bahagian adalah isu terbesar saya. Saya makan berlebihan. Saya makan terlalu cepat. Saya tidak sedar apa yang saya lakukan. Sesetengah orang yang makan untuk hidup; Saya hidup untuk makan.”

Sistem Belon Obalon digambarkan oleh Dolores sebagai 'rawatan bukan pembedahan di mana anda menelan satu belon setiap bulan selama tiga bulan. Mereka mengembang dan terapung di dalam perut anda dan menghalang anda daripada kenyang. Apabila anda mencapai berat matlamat anda, ia akan kempis dan dikeluarkan.”

Pada 5-kaki-4, Dolores mendedahkan berat matlamatnya adalah untuk mendapatkan kembali di bawah 140 paun. Dia kini mempunyai berat 156 lbs dan mendedahkan dia akan berasa 'gembira' dengan kehilangan 15 hingga 20 paun. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai prosedur penurunan berat badan Dolores serta lihat foto dalam keluaran terkini OK!.

Beralih kepada Dolores dan bekas suaminya Frank Catania . Seperti yang penonton RHONJ sedia maklum, jalan cerita utama Dolores musim ini ialah bekas/bapa kepada dua anaknya, Frank berpindah semula bersamanya kerana dia mendakwa ia adalah platonik.

Walau bagaimanapun, penonton menyedari bahawa masih terdapat beberapa chemistry yang berlarutan antara bekas dan siaran terbaru oleh Dolores membuatkan kami tertanya-tanya sama ada mereka kini secara rasmi kembali bersama.

Dolores berkongsi foto tentang dirinya Instagram beberapa hari yang lalu dengan Frank dan anak perempuan mereka dengan kapsyen berikut: 'Semakin meningkat usia anda, semakin anda sedar bahawa ia bukan tentang perkara material, atau kebanggaan, atau ego. Ini mengenai hati kita dan untuk siapa mereka berdebar.”—R.A. .” Jawatan itu di bawah.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Dolores Catania (@dolorescatania)

Selain itu, dalam melakukan beberapa penggalian, sudah berbulan-bulan sejak dia menyiarkan tentang kecantikan doktornya Dr David Principe . Rasanya kita perlu tunggu dan lihat apakah status hubungan mereka semasa perjumpaan semula RHONJ akan datang. Awak boleh tekan di sini untuk melihat gambar dari reunion.

Kredit Foto: Bravo TV

BERITAHU KAMI – FIKIR MENGENAI PROSEDUR TURUN BERAT BADAN DOLORES? ADAKAH ANDA FIKIR DIA KEMBALI BERSAMA FRANK?