Teresa Giudice anak perempuan sulung, Sudah Hakim , bertindak balas terhadap berita terbaru bapanya Joe Hakim 's rayuan pengusiran ditolak kerana dia juga menyeru Presiden untuk membantu.

Dalam catatan tulus di Instagram, remaja berusia 18 tahun itu Suri Rumah Sebenar New Jersey star berkongsi foto kebelakangan dirinya dan bapanya bergambar dalam pakaian merah.

'Gambar, kenangan, dan harapan adalah satu-satunya perkara yang membawa keluarga saya sejauh ini,' kata Gia pada imej 19 April itu. “Kami adalah pejuang tetapi bapa saya adalah seorang yang merupakan antara orang terpenting dalam hidup saya. tiada hari yang berlalu di mana kami tidak mencintai anda, merindui anda, dan berjuang untuk anda dengan sepenuh hati kami. kamu akan pulang bersama kami sebentar lagi ayah. Saya sangat sayangkan awak.”

Gia juga menyertakan hashtag, '#bringjoehome'Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Gia Giudice (@_giagiudice)

Kemudian, Gia dan adik perempuannya Milania berkongsi semula siaran di bawah di mana mereka berdua menandai Presiden Trump dan keluarganya di Instagram, meminta bantuan mereka untuk mengekalkan ayah mereka di negara itu.

“#Donaldtrump lakukan sesuatu campur tangan Saya mengundi anda kerana saya menyokong anda dan apa yang anda perjuangkan Dan kepercayaan kuat anda untuk mengambil sikap positif dan membuat perubahan di negara ini selain daripada fakta bahawa anda menyokong kempen anda sendiri dari segi kewangan jika anda boleh lakukan semua perkara itu dan semua perkara yang telah anda lakukan, saya fikir anda boleh membuat usul untuk membawa pulang lelaki ini kepada keluarganya dan bukannya menghantarnya ke negara yang dia tidak ada kaitan selain latar belakang budayanya, tolong bantu @realdonaldtrump Buat usul untuk memaafkan Joe Giudice ?? 1 bangsa di bawah Tuhan! Tuhan tidak mengawal orang lain,” tulis siaran itu.

https://www.instagram.com/p/BwcLHViHiEU/

Walaupun pasukan undang-undang Joe telah memfailkan rayuan berhubung dengan penafian rayuan pertamanya , Peguam imigresen yang berpangkalan di New Jersey Eric Mark telah mengesahkan bahawa tidak ada banyak harapan lagi apabila Joe berpotensi tinggal di negara ini.

'Apabila seseorang disabitkan dengan jenayah berat, satu-satunya pilihan untuk mengelakkan pengusiran adalah menurut Konvensyen Menentang Penyeksaan, bermakna lebih besar kemungkinan kerajaan negara asalnya akan menyeksanya apabila kembali,' peguam imigresen yang berpangkalan di New Jersey Eric Mark menerangkan kepada Radar Dalam Talian pada 19 April.

“Memandangkan dia dari Itali, dan hampir tidak ada kemungkinan kerajaan Itali akan menyeksanya, dia hampir tidak mempunyai peluang untuk memenangi rayuannya atau mengelak pengusiran,” tambahnya.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan di Bravo TV akhir tahun ini.

Foto Kredit: Dave Kotinsky/Getty Images