Kredit: BauerGriffin/INSTARimages.com/Cover Images, Instagram/Teresa Giudice

Dua daripada Teresa Giudice anak perempuan, Sudah Hakim dan Hakim Milania , telah berhenti mengikuti bapa saudara dan ibu saudara mereka, Joe Gorga dan Melissa Gorga , di Instagram.

Berbulan-bulan ke dalam Perseteruan terbaru Gorgas dengan ibu mereka, yang dilaporkan tercetus semasa rakaman perlawanan akhir episod akan datang musim ke-13 daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey , Gia, 21, dan Milania, 16, telah menjauhkan diri daripada ahli keluarga mereka di media sosial.

'Milania dan Gia Giudice berhenti mengikuti ibu saudara dan bapa saudara mereka, Melissa dan Joe Gorga, di Instagram,'Semua Tentang Suri Rumah Sebenardiumumkan kepada pengikut mereka pada Instagram pada 15 November, bersama dengan tangkapan skrin setiap senarai pengikut gadis itu.

Pada senarai Gia, kerana kedua-dua Joe dan Melissa dicari, 'tiada pengguna' ditemui.

RHONJ Gia Giudice Nyahikut Joe dan Melissa Gorga di InstagramDan perkara yang sama berlaku untuk senarai pengikut Milania.

RHONJ Milania Giudice Nyahikut Joe dan Melissa Gorga di Instagram

Tindakan berhenti mengikuti gadis-gadis itu berlaku hanya beberapa minggu selepas Gia memberitahu Kami Mingguan bahawa dia 'cuba menjadi orang yang lebih besar' di tengah-tengahnya pergaduhan ibu dengan Gorgas. Dia juga mendedahkan dia pernah berhubung dengan bapa saudaranya Joe secara sporadis semasa musim panas.

Walaupun Joe dan Melissa kedua-duanya dijangka hadir Perkahwinan Teresa dengan Luis Ruelas pada bulan Ogos, Gorgas akhirnya menarik diri daripada acara itu dan telah berjauhan daripada pasangan itu sejak itu.

Namun, apabila ia datang kepada hari besar pasangan itu , Teresa dan Luis tidak mungkin lebih gembira dengan jumlah yang keluar mengundi, yang tidak lama lagi akan dipaparkan dalam a bravo istimewa . Dan semasa bercakap dengan E! Berita pada bulan September, anak perempuannya bersetuju bahawa pandangan dia bersatu betul betul.

'Ia sesuai dengan personalitinya, ia sangat sesuai dengannya,' kata Gia. 'Dan sejujurnya hanya melihat dia keluar dari pintu pagar, anda melihat seluruh pandangannya sebaik sahaja dia keluar dari pintu gereja.'

'Ia gila,' tambah Milania. 'Ia adalah perkahwinan yang paling indah yang pernah ada.'

Semasa wawancara yang sama, Teresa bercakap kepadanya potensi perdamaian dengan Joe dan Melissa, berkata, 'Tidak, tidak, tidak, itu benar-benar ... Itu sahaja.'

'Ia sangat menyedihkan,' dia mengakui. 'Bukan bagaimana saya mahu perkara itu berakhir.'

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023 .