Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Jackie Goldschneider sedang memanggil Bethenny Frankel Jenama Skinnygirl kerana mengaut keuntungan daripadanya, dan menurutnya, mengekalkan tanggapan bahawa susuk tubuh wanita yang kurus adalah jenis badan yang ideal.

Jackie sangat terbuka tentang pertempuran sepanjang hayatnya dengan seorang gangguan makan . Pada hari Isnin, dia menghadiri rakaman secara langsung Muka surat Enam 's Teh Real Maya Langsungpodcast di New York City, tempat dia duduk dan menyelar RHONY jenama tawas.

'Bethenny mempunyai Skinnygirl, dan saya mempunyai pendapat yang sangat kuat tentang yang ini kerana saya berkata, 'F–k marketing kurus,'' kata Jackie.

“Saya muak dengan pemasaran f–king kurus. Saya tidak mahu minum sesuatu kerana ia akan membuatkan saya kekal kurus, jadi f–k awak, Bethenny. F–k jenama kurus anda. Itulah yang saya rasa sebenarnya.”

Apabila dihubungi untuk mendapatkan komen, Bethenny tidak menjawab secara langsung. Sebaliknya, dia melalui wakilnya, yang menyatakan bahawa Bethenny mempunyai 'pengalaman peribadi' dengan gangguan makan. Dia juga mendakwa bahawa Jackie sendiri telah menghubungi Bethenny beberapa kali. Namun, dia tidak pernah mendengarnya RHONJ pendapat kuat bintang mengenai subjek itu.'Jackie telah menghubungi Bethenny dan menghubungi beberapa kali, jadi menarik bahawa dia tidak menghubunginya. Dia sangat terlibat dan berhubung dengan penontonnya. Bethenny mengucapkan selamat maju jaya kepada Jackie dalam perjalanan peribadi dan perniagaannya!” wakil Bethenny, Jill Fritzo , disampaikan.

Bethenny sebelum ini telah mempertahankan pilihan penjenamaannya, dan dia berkata bahawa dia sengaja memilih nama Skinnygirl, memanggilnya 'aspirasi'. Dia berkata bahawa ia 'menyerlahkan keadaan fikiran yang positif' untuk wanita dari 'semua peringkat umur, kaum dan saiz [yang] menyukainya.'

Musim 12 daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey melihat Jackie mendedahkan lebih lanjut mengenai perjuangannya dengan imej badan dan anoreksia. Pertunjukan itu mengikutinya dengan teliti ketika dia mula mendapatkan rawatan untuk penyakitnya.

'Saya telah berkembang menjadi satu pasukan, bukannya hanya satu ahli terapi,' kata Jackie Muka surat Enam kembali pada bulan April. 'Jadi, saya bercakap dengan ahli terapi saya dua kali seminggu, saya bercakap dengan pakar pemakanan perubatan seminggu sekali dan saya mempunyai doktor kesihatan wanita.'

Jackie sebelum ini telah menyatakan bahawa dia telah 'menambah berat badan' berikutan musim lalu yang penuh emosi RHONJ , tetapi perjuangan harian masih sangat nyata dan hadir dalam hidupnya.

'Saya fikir saya akan mula makan lebih banyak dan semuanya akan datang bersama-sama, tetapi terdapat banyak halangan untuk saya, jadi saya pasti, seperti, dalam perjalanan saya, seribu kali lebih baik daripada saya tahun lepas, tetapi saya mempunyai masalah,” katanya kepada outlet itu sepanjang musim panas.