Joe Gorga sedang menawarkan kemas kini pada Joe Hakim .

Hampir sebulan selepas suami kepada Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang Teresa Giudice adalah dilepaskan dari penjara Pennsylvania, adik Teresa telah mendedahkan Giudice 'sedih' semasa dia menunggu potensi pengusirannya di sebuah pusat tahanan imigresen .

“Dia sengsara. Dia berada di tempat yang sangat teruk,” dedah Gorga kepada Kami Mingguan pada 10 April. “Dia dikurung dalam sel penjara dengan bar. Kemudahan lain di mana dia berada, dia tidak berada di dalam sel penjara. Jadi dia mengalami masa yang sangat, sangat sukar, dan dia benar-benar mahu keluar.'

Manakala Hakim merayu pengusirannya pada bulan November, Gorga berkata ia 'boleh mengambil masa setahun lagi' untuk keputusan rasmi dibuat.

“Lelaki itu hanya dalam kesengsaraan. Kami belum tahu apa-apa lagi,” jelas Gorga.Bagi Teresa, Gorga berkata bahawa walaupun kakaknya telah memberikan 'depan yang baik,' dia berpecah kepadanya.

“Dia hanya perlu memastikannya kuat untuk gadis-gadis kecil itu [Gia, 18, Gabriella, 14, Milania, 13, dan Audriana, 9]. Gadis-gadis juga mengalaminya kasar. Mereka benar-benar bergelut. … Ia sangat, sangat sukar. Keluarga sedang melalui masa yang sangat sukar sekarang,” jelas Gorga.

Emosi Teresa 'di mana-mana,' sambungnya. “Bayangkan hidup anda tertangguh selama lima tahun. Anda tidak tahu apa yang berlaku. Ia sukar. Anda membayar bil peguam dan sentiasa membuat bil, bil, bil dan anda cuba mengejar bil cukai lama dan ia hanyalah kehidupan. Kehidupan mereka sangat sukar.”

Semasa Suri Rumah Sebenar New Jerseyperjumpaan semula awal tahun ini, Teresa berkata bahawa jika Giudice dihantar pulang ke negara asalnya Itali, dia tidak akan kekal berkahwin dengannya . Beberapa bulan kemudian, Gorga berkata dia tetap dengan keputusannya.

'Jika dia dihantar pulang, dia tidak akan pergi ke Itali,' katanya kepada majalah itu. 'Dia tidak akan memindahkan anak-anaknya. Cuma tiada apa yang perlu dilakukan di Itali. Tiada pekerjaan; yang terbaik yang boleh anda lakukan ialah bekerja di restoran atau bekerja di stesen minyak. Ia sangat sukar di Itali. … Jadi saya percaya dia membuat keputusan yang tepat untuknya dan untuk anak perempuannya.”

Walaupun Teresa tidak akan kekal berkahwin dengan suaminya jika dia dihantar pulang, Gorga berkata pasangan itu bercakap 'hampir setiap hari.'

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim 10 ialah sedang dalam pengeluaran .

Kredit Foto: JENNIFER GREYLOCK/INSTARimages.com, Instarimages