Joe Gorga mungkin di tengah-tengah a perselisihan yang jahat dengan kakaknya, Teresa Giudice , tetapi semasa temu bual awal minggu ini, pihak Suri Rumah Sebenar New Jersey suami tidak mempunyai apa-apa selain perkara yang baik untuk diperkatakan adik beradiknya .

Beberapa hari selepas Teresa mencadangkan bahawa peminat siri realiti Bravo akan 'terpesona' dengan apa yang didedahkan tentangnya dan isteri dia , Melissa Gorga , pada musim 13, Joe berkata dia menyayangi dan memuja kakaknya dan telah hancur terlepas perkahwinannya baru-baru ini kepada Luis Ruelas .

“Saya sayang adik saya, saya sayang adik saya. Ia sangat rumit. Kami menjalani kehidupan gila ini. Saya memujanya. Saya cintakan dia. Saya sangat gembira kerana dia bertemu lelaki yang dia cintai dan dia telah berkahwin ,” Joe berkata pada Musang 5 'sSelamat Hari New York.

Walaupun Joe mengakui bahawa perkara antara dia dan Teresa adalah jauh dari pic , dia berkata dia 'tidak boleh bercakap tentang sebabnya' mereka sangat teruk kerana pergaduhan mereka dirakamkan oleh Bravo untuk musim baruRHONJ .

'Tetapi anda akan melihatnya. Semuanya akan dimainkan,' usiknya, sambil menambah bahawa 'menyakitkan' tidak hadir semasa hari besar Teresa pada bulan Ogos. “Ia amat dahsyat. Ia tidak mudah untuk saya.”Mengenai cadangan Teresa baru-baru ini bahawa peminat akan melihat mereka 'sangat salah' tentang siapa yang salah di tengah-tengah dramanya dengan Joe dan Melissa, yang dia katakan kepada Us Weekly awal bulan ini, Joe berkata dia 'mati-matian melihatnya.'

'Saya mati untuk melihat. Saya sangat ingin tahu, 'katanya.

Kemudian, apabila dia ditanya secara langsung sama ada penonton akan melihat bahawa dia bukan seperti yang dia katakan, Joe berkata, 'Tidak ... Tidak pernah.'

“Hati saya besar. Saya cinta. Dan anda boleh mengatakan apa sahaja yang anda mahukan tentang saya tetapi anda tidak akan pernah mengatakan saya akan melakukannya tidak menghormati keluarga saya ,” tegasnya. “Saya sayang awak. Saya akan menghormatinya. Saya akan mengambilnya. Awak boleh pukul saya seberapa banyak yang anda mahu dan saya akan tetap menerimanya kerana saya seorang lelaki dan anda adalah kakak saya. Awak adalah ibu saya. Awak ayah saya.”

'Saya tidak bimbang tentang apa-apa yang akan disiarkan atau apa-apa yang ada di luar sana kerana saya telah melakukan perkara yang betul,' tambah Joe.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka ditayangkan pada awal tahun 2023.