Kredit: Charles Sykes/Bravo

Jackie Goldschneider dan Margaret Josephs menghadiri acara Halaman Enam pada malam Isnin, di mana mereka nampaknya menyasarkan salah satu daripadanya ahli pelakon baharu daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey .

Sebelum Margaret menjelaskan mengapa dia pergi Teresa Giudice dan Luis Ruelas ' perkahwinan awal dan mengakui tidak pasti apa yang Luis lakukan untuk kerja, Jackie dan Margaret nampaknya menjadi sasaran Danielle Cabral , berpotensi menaunginya sebagai 'anjing kembar' Teresa musim 13 .

''Teresa mempunyai anjing peliharaan baharu musim ini' dan kedua-duanya jelas bukan peminatnya,'Bravo oleh Betchesdidedahkan kepada peminat dan pengikut mereka pada Instagram pada 5 Disember.

Outlet itu kemudian mendedahkan, 'Mereka juga menghadiri majlis perkahwinan [Teresa], tetapi Marge keluar awal kerana kesetiaan kepada [ Melissa Gorga ],” yang, bersama suami Joe Gorga , melangkau acara tersebut selepas dilaporkan dituduh menipu Joe oleh Teresa.

RHONJ Jackie Goldschneider dan Margaret Josephs Shade Teresa Giudice LapdogWalaupun Rachel Fuda dan Jennifer Fessler juga dilaporkan telah ditambah kepadaRHONJpelakon untuk musim 13, Rachel dalam jawatan sepenuh masa dan Jennifer sebagai ahli sambilan, nampaknya tidak mungkin mereka berdua merujuk kepada Rachel atau Jennifer kerana mereka menghadiri acara itu dan bergambar bersama mereka untuk bergambar.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Jennifer Fessler (@jennfessler)

Dalam lainRHONJberita, Margaret dan suaminya, Joe Benigno , baru-baru ini muncul pada Jeff Lewis ' Rancangan radio SiriusXM,Jeff Lewis Live, di mana mereka ditanya tentang apa yang Luis lakukan untuk kerja.

'Saya di atas pagar,' Margaret mengakui, melaluiBravo Suri Rumahpada Instagram . 'Awak tahu tak? Saya tahu syarikatnya mempunyai um... Saya tidak pasti. Kerana saya tahu syarikatnya telah diumumkan dan dia duduk dalam lembaga pengarah syarikatnya tetapi tahun lepas dia berkata dia berhenti bekerja di syarikatnya.”

'Saya tidak tahu,' tambahnya.

Kemudian, Joe mengesyaki, 'Mungkin ia adalah sejenis pengurusan senarai. Anda tahu, nama dan alamat.”

“Adakah seperti itu Jen Shah adakah?” Jeff tertanya-tanya.

'Saya tidak pasti,' jawab Margaret. 'Saya betul-betul... saya tak tanya.'

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 dijangka mula ditayangkan pada awal tahun 2023 .