Dalam berita hari ini, ia Margaret Josephs lwn Siggy Flicker pusingan 10!

The perselisihan yang tidak pernah berakhir antara Suri Rumah Sebenar New Jersey costars mengamuk pada hari ini, telah meningkat kepada ancaman bunuh dan polis dipanggil. Serius.

Margaret muncul pada Jeff Lewis Rancangan radio Sirius XM pada hari Jumaat di mana dia mendedahkan dia mula menerima ugutan bunuh selepas Siggy dan PETA menghantar tweet yang mengkritiknya berhubung boneka beruang mati yang dia gantung di rumahnya.

Siggy menghantar tweet gambar beruang mati dengan kapsyen: 'Foto saya yang dihadiahkan oleh suami saya untuk dipamerkan adalah sombong & tempat suci, bangkai mati yang disumbat beruang tidak bersalah adalah hiasan yang boleh diterima!'

PETA kemudian berbunyi masuk dengan membalas tweet Siggy dengan yang berikut: “Memburu trofi adalah keji dan harus diharamkan. Kami akan mengambil dinding foto anda pada bila-bila hari. Terima kasih kerana bersuara menentang pemburuan.”

Radar Dalam Talian menambah bahawa Jabatan Polis Englewood di New Jersey mengesahkan mereka menerima panggilan daripada Margaret pada 22 Oktober mengenai ancaman bunuh itu.

“Ia adalah sesuatu antara dia dan beberapa pelakon lain. Tiada aduan khusus dibuat, hanya laporan am. Dia menelefon secara santai dan ia berpunca daripada media sosial,” kata salah seorang polis New Jersey tempatan.

Mereka polis dilaporkan mengawasi rumah Margaret untuk seketika sebelum menentukan dia tidak berada dalam bahaya serta-merta. Ai ya ya. Saga diteruskan!

BERITAHU KAMI – FIKIR TENTANG YANG TERBARU DALAM SIGGY VS MARGARET?