Melissa Gorga sedang mendedahkan sisinya tentang kisah di sebalik pertengkaran yang berlaku antara dia, suaminya Joe Gorga , dan mereka Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang bersama Jennifer Aydin semasa BravoCon.

Dalam video yang kini viral, Jennifer dan Gorgas terjerat dalam pertengkaran mulut di lobi Hotel Gansevoort yang bertukar menjadi fizikal apabila Jennifer melemparkan minuman ke arah Joe selepas dia memanggilnya 'bajingan kotor.'

Semasa episod 20 Oktober podcastnya, Melissa Gorga Pada Paparan , Melissa berkata bahawa dia 'jarang' merasakan keperluan untuk mengulas hujah remeh seperti itu, tetapi dia mahu menangani situasi itu dan memberikan beberapa konteks di sebalik situasi itu.

'Jarang saya merasakan keperluan untuk menangani jenis perkara ini, dan saya enggan memberikan terlalu banyak masa atau tenaga,' jelas Melissa. “Sebenarnya, BravoCon ialah acara perayaan. Ia tidak sepatutnya mengenai drama Suri Rumah. Ia tidak sepatutnya mengenai siapa yang tidak suka siapa dan siapa yang tidak serasi dengan siapa. Ia benar-benar mengenai peminat.'

Melissa menjelaskan bahawa ketegangan antara dia dan Jennifer bermula semasa salah satu panel di BravoCon. Penyanyi 'On Display' itu berkata bahawa dia mula mendengar bunyi gemuruh bahawa Jennifer bercakap negatif tentang dirinya dan mendakwa bahawa dia dan Joe bergantung pada mereka. RHONJ peranan 'untuk kehidupan tersayang.''Perkara benar-benar tiada di lorong anda,' kata Melissa. “Anda perlu kekal di lorong anda. Keduanya, saya tidak pasti rancangan apa yang anda tonton jika saya 'bergantung pada seutas benang.' … Ia hanya, seperti, jalan yang sangat toksik untuk turun untuk menimbulkan ketegangan yang tidak perlu pada acara perayaan. ”

Melissa mendakwa bahawa dia dan Joe sedang memikirkan perniagaan mereka sendiri dan berbual dengan bintang dari Bravo Karma keluarga , dan kemudian Melissa berkata Jennifer dan pembantunya melencong ke dalam hotel dan merakam pandangannya yang sayu, mendorong Melissa untuk bertindak balas.

'Dia masuk dengan pembantunya dan hanya berjalan di sebelah saya dan memberi saya renungan tajam di mata saya semasa dia berjalan melepasi saya,' ingat Melissa. 'Saya hanya melihat dia dan saya pergi - dalam nada saya, dalam nada Melissa Gorga saya, tanpa menjerit atau menjerit - saya pergi, 'Teruskan bergerak, wannabe. Ayuh, kalah, teruskan berjalan. Ada lif.' Secara harfiah semua yang saya katakan.'

Komen Melissa mengejutkan dengan Jen yang dikatakan 'tidak sedar diri', yang mula 'menjerit dan menjerit' kepada pasangan itu.

'Sekarang dia panik, kini dia cuba membaling minuman kepada lelaki yang saya bekerjasama,' dakwa Melissa. “Dia melemparkannya ke seluruh lobi. Ia mendapat seluruh pengawal keselamatan. … By the way, dia mungkin perlu menjaga bil cucian keringnya.”

Melissa juga menjelaskan peranan Joe dalam pertelingkahan itu, berkata, “Saya rasa kita tidak memberikan penghargaan yang cukup kepada Joe, dan kadang-kadang dia 100 peratus salah — tetapi dia betul-betul berkata, 'Saya tidak tahu bagaimana orang kotor ini. sedang dalam rancangan itu.' Dia berkata begitu dengan lantang, tetapi dia mengatakannya kepada orang lain yang kami bercakap. Betul ke dia? Tidak, tetapi dia berkata demikian.”

Seperti yang kami laporkan sebelum ini, Andy Cohen dan eksekutif Bravo tidak berpuas hati dengan Jennifer atau Gorgas selepas klip insiden itu menjadi tular. Andy memanggil hujah itu “kasar,” dan Bravo duduk bersama kedua belah pihak dan menjelaskan rangkaian itu 'tidak membenarkan tingkah laku mereka,' menurut an Kami Mingguan orang dalam.