Kredit: JOHN NACION/startraksphoto

Melissa Gorga percaya peminat akan mengalami déjà vu semasa menonton musim ke-13 akan datang daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey .

Sebagai dia perselisihan berbulan-bulan dengan kakak ipar Teresa Giudice meneruskan, Melissa mengesahkan dia tidak akan menghabiskan cuti bersama Giudices dan berkongsi perasaannya hubungan mereka akan terjejas oleh rakaman musim baru sambil turut mengakui terdapat 'ketidakkonsistenan' dalam perselisihan mereka.

'Malangnya, anda akan berasa seperti ia adalah permulaan sekali lagi,' kata Melissa Kami Mingguan pada 7 Disember. “Itulah yang malang tentang [ musim 13 ].”

Juga malang adalah kerana perseteruannya dengan Teresa , dia dan keluarganya tidak akan menghabiskan cuti yang akan datang bersama Teresa dan keluarganya, termasuk suaminya , Luis Ruelas , dan anak perempuannya. Sebaliknya, Melissa dan suami Joe Gorga akan menganjurkan Malam Krismas di rumah mereka sendiri .

'Akan ada taburan biskut di mana-mana,' Melissa bergurau, memberi anggukan kepada Teresa tentang pilihan biskutnya pada pesta tahun lalu.Mengenai masa depan mereka, Melissa berkata dia tidak begitu pasti menonton rancangan itu, yang dijangka akan ditampilkan Teresa didakwa menolak khabar angin dakwa Melissa menipu Joe , akan mendatangkan kebaikan kepada mereka.

'Saya sentiasa berharap ia akan membantu dan saya benar-benar melakukannya dari semua sudut, tetapi kadang-kadang tidak kerana kami berakhir di sofa itu dalam perjumpaan semula yang mahu menjadi gila,' kata Melissa.

Dan diaRHONJcastmates nampaknya bersetuju, dengan Margaret Josephs berkata, “Mungkin,” dan Joe Benigno berkata, 'Saya tidak tahu.'

'Tidak kira betapa teruknya pergaduhan pada musim ini, ia lebih teruk apabila anda menontonnya kembali dan semua pergaduhan di media sosial berterusan,' tambahnya Jackie Goldschneider , yang menyatakan bahawa dia '100 peratus' pasti rancangan itu disiarkan tidak akan membantu.

Kemudian, apabila Melissa berkata musim 13 adalah 'melecur perlahan,' Margaret mengaku bahawa dia tidak pernah menyangka ia akan 'meletup seperti yang berlaku.'

'Saya teruja,' Margaret menyambung. 'Tidak mengapa. Awak tahu tak? Saya suka apabila musim kami disiarkan. Saya rasa seperti cara peminat lakukan, saya teruja. Saya tidak sabar untuk melihatnya lagi. Maksud saya, bukan untuk menghidupkan setiap saat tetapi saya tidak sabar.

Malah Jackie, yang mengalami khabar angin menipu bertahun-tahun yang lalu, teruja untuk itu episod baharu untuk mula disiarkan .

“Saya mempunyai musim yang hebat, jadi saya berasa hebat. Ia tidak begitu kemas untuk saya, 'katanya. “Dan juga [suami saya Evan Goldschneider ] mempunyai musim yang baik, jadi kami berdua sangat teruja dengannya.”

Semasa temu bual lain, Melissa bercakap tentang 'ketidakkonsistenan' perseteruannya dengan Teresa ketika Joe bertindak balas terhadap Luis berkata padaNamaste B$tchespodcast yang dia rasa Joe adalah ' manusia yang baik .”

'Ia sangat mengelirukan,' Melissa mengakui Muka surat Enam pada 8 Disember. 'Terdapat banyak pasang surut dan banyak percanggahan, jadi kami juga tertanya-tanya sama seperti anda.'

Mengenai pujian Luis, Joe berkata, 'Ia benar-benar bagus,' sebelum mencadangkan, 'Itu masalahnya.'

“Saya seorang lelaki yang baik. Terlalu baik!' dia bersetuju.

Suri Rumah Sebenar New Jersey musim 13 akan ditayangkan perdana di Bravo pada awal tahun 2023.