Teresa Giudice sedang bertindak balas terhadap khabar angin berterusan yang mendakwa bahawa dia dating secara rahsia Penyetor barang barang New Jersey berusia 26 tahun Blake Schreck .

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon, 47, ketawa tentang dakwaan a percintaan antara dia dan Blake. Khabar angin itu bermula awal tahun ini dan timbul semula pada penghujung bulan lalu.

'Teresa ketawa bahawa orang menganggap dia sedang berkencan dengan Blake Schreck,' kata sumber yang rapat dengan Teresa Kehidupan Hollywood . “Teresa menegaskan dia dan Blake Schreck hanyalah kawan baik dan mereka sentiasa bergurau tentang apa yang dikatakan oleh semua orang. Teresa mempunyai banyak kawan lelaki dan gemar keluar dan menjadi genit, tetapi dia tidak pernah berbuat apa-apa mengenainya. Dia seorang wanita yang sudah berkahwin.”

Mengikuti beberapa lawatan di Miami awal tahun ini, Teresa dan Blake hadir di Jeti 17 New York City bar atas bumbung, di mana sumber Us Weekly mendakwa mereka 'kelihatan sangat seperti pasangan.'

'Blake membuat Teresa ketawa, dan dia ketawa,' dakwa sumber itu.Selepas siri laporan terkini, peguam Teresa, James J. Leonard Jr. , menafikan dakwaan percintaan rahsia dan memberitahu Hollywood Life bahawa hubungan Teresa dengan Blake adalah profesional.

“Ini adalah hubungan perniagaan. Mereka bekerjasama dengan orang lain dalam projek perniagaan. Sesiapa yang berkata sebaliknya adalah khayal dan tidak berpengetahuan,” jelasnya.

Manakala suami Teresa, Joe Hakim , pada masa ini menghadapi pengusiran yang akan berlaku , dia tetap berdedikasi untuk kekal kuat demi keluarga mereka, termasuk empat anak perempuan mereka, Gia, 18, Gabriella, 15, Milania, 14, dan Audriana, 10.

Suri Rumah Sebenar New Jerseyakan kembali ke Bravo TV akhir tahun ini untuk musim 10 .

Kredit Foto: DIEGO CORREDOR/MEDIA PUNCH/INSTARimages.com. Facebook