Teresa Giudice dan Blake Shreck pastinya telah menghabiskan banyak masa di Miami untuk pasangan yang tidak berkencan.

walaupun Suri Rumah Sebenar New Jersey peguam bintang, James J. Leonard , menafikan Teresa menipu pada suami Joe Hakim dengan broker barang, siri ketiga gambar dari hujung minggu mereka di Florida baru sahaja melayari web dan mencetuskan khabar angin.

Radar Dalam Talian berkongsi foto Teresa dan Blake keluar dari kondo yang disewanya pada malam Ahad, hanya beberapa jam selepas mereka dilihat berjalan dengan lengan Blake mengelilingi Teresa di kolam berdekatan. Kemudian, dalam perkembangan yang lebih mengejutkan, dia ditangkap meninggalkan kondo itu pada pukul 10 pagi keesokan harinya.

Dalam pusingan foto terbaharu, Teresa memakai baju atas hitam ketat, seluar dan tumit padan. Sementara itu, teman lelakinya memakai butang putih dengan seluar jeans biru.

Semasa lawatan mereka pada malam Ahad, Teresa dan Blake melawat Chotto Matte, sebuah restoran gabungan Peru-Jepun, di mana mereka memesan wain dan sushi.'Mereka benar-benar melihat antara satu sama lain,' dedah orang dalam.

Sepanjang malam, Blake 'berhati-hati' dengan Teresa dan apabila seorang lelaki lain mendekati meja mereka dan mula bercumbu, dia dilaporkan cemburu.

'Blake kelihatan cemburu apabila lelaki itu bercakap dengan Teresa,' saksi mata berkongsi.

Selepas makan malam, Teresa, Blake, dan kumpulan mereka pergi ke Kiki on the River sebelum kelihatan berundur ke tempat Teresa di mana mereka nampaknya telah bermalam.

Lebih-lebih lagi, terdapat lagi persiaran keempat di pantai yang turut dirakam oleh paparazi.

mengikut Radar Dalam Talian , gambar pantai itu diambil pada 18 Februari ketika Teresa, yang memakai baju renang sehelai hitam seksi dan bertudung, melawat pantai di tepi Hotel Delano sekitar jam 10:30 pagi dengan Blake tidak berbaju di sisinya.

Teresa dan Blake pertama kali dikesan antara satu sama lain di Miami pada Malam Tahun Baru, di mana bintang realiti itu bercumbu dengan agresif dengan penduduk asli New Jersey, dan pada hari Sabtu, godaan mereka seolah-olah berterusan sebagai mereka ditangkap berpegangan tangan selepas menghadiri majlis amal.

Walaupun banyak gambar yang muncul, peguam Teresa mendakwa tiada apa-apa yang berlaku di antara mereka dan menjelaskan gambar pegangan tangan itu.

'Teresa berada di Miami untuk acara amal dengan sekumpulan besar kawan, lelaki dan wanita,' kata James dalam satu kenyataan kepada PEOPLE. “Gambar menunjukkan salah seorang daripada rakan itu membantu Teresa keluar dari tempat kejadian dan ke keretanya. Dia minum wain dan dia memakai kasut tumit.”

“Itu cerita sebenar. Tidak ada kecurangan, tidak ada perceraian,” tambahnya. “Tamat cerita.”

Suri Rumah Sebenar New Jersey perjumpaan musim sembilan disiarkan pada hari Rabu pukul 9 malam. di TV Bravo.