Teresa Giudice tidak suka berada dalam limbo sebagai suaminya, Joe Hakim , menanti a keputusan terakhir atas rayuan pengusirannya.

Menurut laporan baru, the Suri Rumah Sebenar New Jersey bintang akan suka teruskan hidup dia tetapi kerana suaminya masih menunggu untuk mengetahuinya jika rayuannya akan berjaya , dia rasa terperangkap.

“Teresa mahu meneruskan kehidupannya, tetapi disebabkan kes pengusiran Joe, ia tidak semudah itu! Sudah lebih tiga tahun sejak Joe dihantar ke penjara kerana penipuan jadi tidak hairanlah Teresa berasa seperti dia tidak mempunyai suami,” dedah orang dalam kepada In Touch Mingguan pada 3 April.

Pada Oktober tahun lalu, hanya beberapa bulan sebelum dia dijadual dibebaskan daripada tahanan, seorang hakim mengarahkan Joe dihantar pulang ke Itali selepas tamat tempoh penjara 41 bulan. Kemudian, selepas merayu perintah itu pada November, Joe dibebaskan dari penjara pada bulan Mac dan serta-merta dipindahkan ke pusat tahanan imigresen .

'Saya telah berada di sini sepanjang hidup saya, saya tidak tahu apa yang perlu dilakukan di mana-mana negara lain,' kata Joe semasa perbicaraan pengusirannya tahun lepas. “Saya mahu tinggal di sini.”Semasa rayuannya dipertimbangkan, Joe dijangka kekal di pusat tahanan imigresen sehingga satu tahun.

'Sekarang terdapat rayuan, siapa tahu bahawa keputusannya akan menjadi, ia benar-benar berlarutan,' kata sumber itu. “Jelas sekali Teresa masih menyayangi Joe, tetapi dia memerlukan semacam penutupan terhadap apa yang kelihatan seperti pertarungan undang-undang yang tidak berkesudahan. Dia cuba berseronok tanpa Joe, tetapi berasa terperangkap dalam perkahwinan mereka.'

Teresa dan Joe telah berkahwin selama 19 tahun dan berkongsi empat anak perempuan.

Suri Rumah Sebenar New Jerseymusim ke-10 sedang dalam pengeluaran dan dijangka disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: Vince Flores/INSTARimages.com, Fernando Lucena/startraksphoto.com