Suri Rumah Sebenar New Jersey 's, Teresa Hakim , mendedahkan lebih banyak tentang dirinya perseteruan yang berterusan antara dia dan abang dan kakak ipar,Joe Gorgadan Melissa tekak .

Peminat akan tahu bahawa ketiga-tiga mereka tidak lagi bercakap selepas itu kejadian letupan berlaku di antara mereka semasa penggambaran akhir musim 13 RHONJ . Nampaknya sangat teruk sehingga Melissa dan Joe enggan hadir Perkahwinan Teresa kepada suaminya sekarang, Luis roda . Dan keluarga itu telah berselisih sejak itu, menyebabkan perpecahan yang lengkap di kalangan RHONJ pelakon, sehinggakan panel mereka di BravoCon 2022 terpaksa jadi terbahagi kepada dua segmen berbeza .

Dipotong ke masa kini, Teresa mendedahkan bahawa dia tidak pernah menonton rancangan itu sehingga baru-baru ini dan 'dibutakan' oleh apa yang dilihat.

“Saya tidak pernah menonton rancangan itu [sebelum ini]. Anda tahu mengapa saya tidak menonton rancangan itu? Bukan kerana saya malas... alhamdulillah saya tidak menonton rancangan itu, kerana sekarang saya menonton rancangan itu, saya melihat perkara yang abang saya dan Melissa katakan tentang saya, dan bekas suami saya. Saya seperti malu. Ia seperti sangat menyayat hati, sangat menyayat hati, sangat sedih bahawa keluarga saya sendiri boleh bercakap seperti ini tentang saya, 'kata Teresa. Peraturan Vanderpump bintang, Scheana Shay , semasa muncul di Schenanigans dengan Scheana Shay podcast melalui berat .

Teresa gembira kerana dia tidak menonton rancangan itu selama bertahun-tahun kerana ia akan 'menyedihkan' arwah ibu bapanya, tetapi kini dia 'bebas,' dan 'berat badan telah dinaikkan' dia nampaknya mengambil jalan yang tinggi menghantar Melissa dan Joe mengucapkan selamat sejahtera tetapi menambah bahawa mereka perlu menyimpan namanya 'dari mulut mereka.'“Saya menjaga keamanan untuk ibu bapa saya. Tetapi sekarang saya tidak memilikinya lagi, saya bebas sekarang. saya sudah selesai. Saya doakan mereka selamat; Saya doakan kebahagiaan dalam hidup mereka. Tapi tolong, tinggalkan saya sendiri. Jauhkan nama saya daripada mulut mereka, dan itu sahaja. Saya hanya mahukan kedamaian. Saya sangat letih kerana diseret melalui lumpur selama 10 tahun yang lalu. Dan kakak ipar saya membohongi muka saya… ia mengambil masa 10 tahun, tetapi kebenaran selalu terungkap... selama bertahun-tahun, bagaimana anda boleh berbuat demikian kepada sebuah keluarga? Ia sangat sedih.'

Teresa juga menceritakan hari-hari awal perkahwinan Melissa dan Joe, mengimbau betapa pantasnya ia, sambil menambah bahawa Joe telah 'membatalkan dua perkahwinan' sebelum Melissa.

'[Melissa] berpindah ke rumahnya selepas sebulan mereka mengenali antara satu sama lain, mereka bertunang seperti selepas lima bulan, selepas itu mereka berkahwin dalam 10 bulan, jadi semuanya berlaku begitu cepat, jadi kami menutup mulut,' Teresa berkata pada episod November beliau Namaste B$tches podcast.

Teresa kemudian mendakwa bahawa Melissa secara tiba-tiba berhenti menerima panggilannya selepas dia berkahwin dengan Joe. Pengarang buku masakan itu berkata dia dan Melissa akan bercakap setiap hari kerana dia mahu 'dekat' dengannya.

'Saya akan menghubunginya setiap hari, dan dia akan menerima panggilan telefon saya, dan kemudian ia sangat pelik selepas mereka berkahwin, panggilan telefon berhenti,' jelas Teresa.' Jadi, dia akan menerima panggilan telefon saya sebelum dia berkahwin dan selepas itu, dia seperti saya tidak menjawab panggilan telefon ini. Dan perkara mula berubah,” the RHONJ bintang memberitahu berat .

Teresa, Melissa, dan Joe masih belum mendamaikan hubungan mereka yang rosak antara satu sama lain. Mereka telah berulang kali bertukar-tukar kata-kata dan jelingan antara satu sama lain melalui media sosial dan wawancara, dan setakat ini, mereka tidak menunjukkan tanda-tanda untuk berhenti.

Teresa berkata bahawa Melissa dan Joe telah 'melintasi garisan' yang 'sukar untuk kembali.'

'Saya mempunyai kawan yang tidak akan melakukan beberapa perkara yang keluarga saya lakukan kepada saya, jadi apabila ia adalah keluarga, ia lebih menyakitkan,' kata Teresa. DAN! Berita . “Oleh kerana orang yang tidak dikenali, anda boleh melepaskannya begitu sahaja. Siapa peduli? Anda tidak akan bercakap dengan orang yang tidak dikenali itu lagi. Tetapi apabila keluarga anda melakukannya kepada anda, ia menyakitkan.