Teresa Giudice bertindak balas terhadap abangnya, Joe Gorga , mengisytiharkan perkahwinannya kepada Luis Ruelas tidak akan bertahan selagi kerjaya standup beliau di BravoCon pada episod Rabu podcastnya.

Selepas mengetahui bahawa Joe telah memayunginya dan hubungan Luis , yang Suri Rumah Sebenar New Jersey ahli pelakon mengakui dia 'terluka' sebelum mengulas mengenai drama terbaru daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills pelakon dan berkongsi mengapaRHONJpanel di konvensyen peminat ialah berpecah kepada dua kumpulan .

“Saya tidak boleh menyalahkan Melissa sama sekali kerana itu adalah perbuatan abang saya. Dan masalahnya, itu bukan abang saya,” jelas Teresa pada episod 26 Oktober rancangan PodcastOnenya. Namaste B$tches , bertajuk 'Spilling the BravoCon Tea,' sambil menyatakan bahawa semasa Melissa ditanya soalan, Joe yang menjawab.

“Saya tidak tahu siapa dia sekarang, seperti apa watak yang dia cuba mainkan. Jadi saya terluka dengannya,” sambungnya. “Luis terluka dengannya… Dia tidak datang ke majlis perkahwinan saya . Itu menyakitkan kita. Dan dengan apa yang dia baru lakukan di BravoCon, itu sangat jahat [dan] sangat menyedihkan.'

Menurut Teresa, dia berharap Joe berhenti bercakap tentang dia dan Luis 'untuk cuba menjadikan dirinya relevan' dan merancang untuk menangani 'banyak perkara' dengannya 'pada perjumpaan semula.' Kemudian, selepas itu, dia berkata dia 'selesai.'Bergerak keRHOBApelakon, Teresa mengakui bahawa walaupun dia 'tidak melihat' Tambah Dada mendapat dicemuh di BravoCon , dia tidak akan melepaskan peminat seperti suri rumah sesamanya.

“Saya tidak akan [mengagalkan peminat saya]. Dia tahu membuat bising. Saya tidak tahu sama ada ia bunyi yang baik. Itu sahaja. Saya rasa kita perlu melihat musim depan sama ada dia kembali atau tidak,” kata Teresa.

Untuk Erika Jayne mencadangkan rakan dan bintangnya, Dorit Kemsley , akan menjadi seterusnya penceraian , Teresa berkata dia tidak 'faham' mengapa Erika akan berkata sedemikian.

“Bagaimana Erika Jayne boleh keluar dari masalah itu? Jika salah seorang kawan baik saya berbuat demikian kepada saya, saya akan sangat terluka dan hancur dan dikhianati,” katanya.

Walaupun Teresa nampaknya tidak menghabiskan banyak masa dengan wanitaRHOBAdi BravoCon, dia dikesan Kathy Hilton .

“Saya melepak dengan Kathy Hilton pada malam Khamis. Itu adalah garis Congo,” dedahnya. 'Saya tidak pernah bertemu dengannya sebelum ini.'

Juga pada podcast, Teresa mengulas mengenai jadual perubahan untukRHONJpanel .

'Ia pastinya bukan dari saya... Tetapi kemudian saya juga mendengar bahawa... panel itu berpecah kerana orang lain berkata sesuatu kerana kami tidak mahu berada di panel yang sama bersama-sama,' kongsinya. “Pertama sekali, Bravo membuat keputusan itu. Saya bukan bos jadi itu bukan datang dari saya. Dan ia seperti akal, duh, kami belum mengadakan pertemuan semula. Jadi sudah tentu mereka mahu memisahkan kita. Mereka tidak mahu perjumpaan semula berlaku di BravoCon — walaupun saya pasti peminat akan menyukainya.”